Kan dette dolokket redde forholdet?

Bevar husfreden med automatisk toalettsete.

<strong>SMART LØSNING:</strong> Når brukeren er ferdig med oppdraget og fjerner seg fra sensoren, lukker dolokket seg selv. Foto: Pressalit
SMART LØSNING: Når brukeren er ferdig med oppdraget og fjerner seg fra sensoren, lukker dolokket seg selv. Foto: Pressalit Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Skal dolokket være oppe eller nede? (Avsluttet)
Nede(71%) 763
Oppe (29%) 308
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Skal dolokket stå oppe eller ligge nede? Det er et av livets store mysterier. Kvinner mener ofte en ting, mens mannen mener noe annet.

Men det finnes faktisk en smart løsning på problemet, nemlig dolokk med «Auto Close» fra Pressalit. Det kan kanskje ikke gjøre like mye som setene Maradona ønsket seg for argentinerne under fotball-VM tidligere i år, men det har likevel funksjoner som kan redusere irritasjonen i heimen en smule.

Separasjonstoalett: Kan skille urin og ekskrementer

Slik fungerer det

Dolokket har en infrarød sensor som registrerer når «den trengende» er utenfor sensorens rekkevidde og er ferdig med sitt nødvendige ærend.

Alt du trenger å gjøre, og dette kan by på verbale utfordringer, er å bli enig med din samboer eller bedre halvdel om hvordan dere ønsker at dolokket skal ligge. Dette dolokket kan enten legge ned ringen eller hele lokket.

Fint eller ekkelt? Vask med integrert toalett

Tidsinnstilt, men...

Ifølge nettsiden vil lokket alltid holde seg oppe i 1½ minutt. Men du trenger likevel ikke å være redd for havne i klemme dersom du må sitte lengre enn dette.

Flere produktbilder her:

Hvis du eksempelvis skal vaske toalettsetet og trenger lengre lukketid, åpner du bare lokket og plasserer deg vekk fra sensoren. Da vil nemlig setet holde seg oppe i fem minutter.

Et raskt søk på nettet gir oss en prisantydning på det automatiske dolokket på rundt 2000 kroner.

Dolokket er batteridrevet, men det skal visstnok ikke være så vrient å skifte det ut. Pressalit har laget en instruksjonsvideo til dette på YouTube:


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer