Jula - hva er nytt?

Julakatalogen vår og sommer 2014 har kommet - vi har saumfart.

<b>NYHETER:</b> Vi har sett på nyheter i Jula-katalogen. Her er et bredt utvalg for hele familien, men med et større utvalg av rene mekkesaker som verktøy, maskiner og tilbehør, enn Clas Ohlson.
NYHETER: Vi har sett på nyheter i Jula-katalogen. Her er et bredt utvalg for hele familien, men med et større utvalg av rene mekkesaker som verktøy, maskiner og tilbehør, enn Clas Ohlson. Vis mer

De tre svensk-eide varehusene Biltema, Clas Ohlson og Jula slipper sine kataloger nesten samtidig. Vi har allerede tatt for oss de førstnevnte, og vi fortsetter med katalogen fra Jula. Den er nå på 430 sider og inneholder over 1.000 nyheter.

Mye for mekk

«Alt for hjemmefiksere» til proffe er stadig mottoet, katalogen er på 422 sider (den forrige var på 430) og dette er katalog nummer 53. Jula feirer også 35 år i år og har vokst til omtrent 70 varehus i tre land.

Nyhetene er spredt ut over hele sortimentet, noe har forsvunnet, men totalbildet er fremdeles det samme: Et bredt utvalg for hele familien, men med et større utvalg av rene mekkesaker som verktøy, maskiner og tilbehør, enn Clas Ohlson.

Her finner du flere av våre artikler om katalognyheter fra varehusene

Nytt proffverktøy

En merkevare blant elektroverktøy som lenge var svært utbredt blant både proffer og kresne hobbymekkere, var AEG. Etter en turbulent periode har dette merket gjenoppstått, nå i orange i stedet for den gamle blå. Dette for å unngå sammenblanding med de blå produktene fra Bosch.

Les også: Vi har testet fem slagtrekkere - én får terningkast 6

I Norge har AEG blitt solgt hos Bauhaus, men nå har også Jula tatt inn flere AEG-produkter.

Jula - hva er nytt?
Jula - hva er nytt?
Mer verktøy

Det dukker stadig opp nytt batteriverktøy fra Ryobi, men de har også nytt verktøy for 230V, som fremdeles er sjef når det gjelder kombinasjonen ytelse og vekt.

Les vår test av Ryobi spikerpistol

Har du verktøy med litiumbatterier? Da må du ikke glemme å holde dem i live!

Jula - hva er nytt?
Jula - hva er nytt?
For presis saging av benkeplater, dører og andre plater er det ingen ting som slår en dykksag på skinne. Du kan begynne å sage midt på platen, du kan sage i begge retninger og du kan stille inn sagedybden. Jula har flere modeller hvor du kan kjøpe sag og styreskinner hver for seg. Men du får også et ferdig sett med to skinner til en svært rimelig pris:

Jula - hva er nytt?


For oppussing

Både når man pusser opp og når man skal henge opp gjenstander, er det greit å vite hvor det er stendere. Det er også interessant å finne varme og kalde soner - Jula har nyheter på begge områder.

Jula - hva er nytt?


Jula har også maling til en rimelig penge, til tak, vegger og til gjenstander.

Jula - hva er nytt?


Ryddig med lagringsplass

Verktøy og alt som følger med av skruer, muttere, beslag, bor - listen kan gjøres så lang du vil - krever praktisk lagringsplass. Hyller er noe du ikke kommer utenom, og Jula har mange varianter. Skal du plassere lette gjenstander finnes det smarte hyller i plast, for de tunge tingene er metallkonstruksjoner med solide hylleplater det beste.

Jula - hva er nytt?


Til hagen

Til hagen finnes det løsninger for alt, fra små traktorer til redskaper for å klippe og sage både høyt og lavt.

Stiga har utstyr som ruller og GreenWorks har både sager og klippere.

Jula - hva er nytt?
Jula - hva er nytt?
Lås opp uten å bli våt

Trenger du et ekstra tak over inngangsdøren? Eller en vindskjerm som kan trekkes ut fra veggen etter behov?

Begge deler finner du i den nye katalogen.

 Foto: Jula-katalogen
Foto: Jula-katalogen Vis mer
Jula - hva er nytt?
På nett, i butikk og i posten

Katalogen kan du hente i Jula-butikken, du kan bestille den i posten, men du kan også bla i den på nett. Du finner mer informasjon på jula.no