Intet mindre enn strålende

Luksusdusjen som kunne vært vårt andre hjem.

Dusjen er et hellig sted, en slags minidåp hver morgen hvor en dynker seg i vann for i det hele tatt å få opp øynene.

Med denne vanvittige luksusdusjen kan du sannsynligvis starte din egen menighet, og få statsstøtte i samme slengen.

Terapi

Det er amerikanske Aquapeutics som står bak, et firma som med god grunn har slått sammen aqua (vann) og therapeutic (terapeutisk) i firmanavnet

Steam Room U6810 har nemlig absolutt alt. To håndholdte dusjer er må til for å skape den nødvendige MTV Cribs-stemningen, selv om du blir stående alene og bare innbiller deg selv at dere er to. Ettersom dusjen har trykkfølsom LCD-skjerm med TV-muligheter er du likevel aldri helt alene.

Telefon og mp3

Vannspruteren har også høyttaler montert i kabinettet, som kan kombineres med telefon, radio og mulighet for tilkobling av mp3-spiller.

Seks akupunkturstråler skal angivelig tilby litt av samme effekten som nålebehandling, mens et stort dusjhode midt i kabinettet drysser vann over ditt anspente legeme med omtrent samme virkning som en regndusj om sommeren.

Med den trykkfølsomme skjermen kan du også programmere Steam Room til å gå gjennom faste dusjprogrammer i samme øyeblikk som du går inn i dusjen, og et osonbasert steriliseringssystem sørger for at dusjen renskes for bakterier før nestemann går inn.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Strålende

Det er også mulig å finjustere seks vannstråler til å treffe akkurat der du vil de skal treffe, i tillegg til at åtte mindre, strategisk plasserte stråler masserer alt fra nakke til skuldre og rygg.

Som du må ha gjettet allerede koster Steam Room blod, tårer og svette, i tillegg til de 4300 dollarene - rundt 30 000 kroner - som er den veiledende prisen.

Kilde: Dvice.com