Slik ser årets kolleksjon ut fra Lexington - fjorårets får du med god rabatt. Foto: Lexington
Slik ser årets kolleksjon ut fra Lexington - fjorårets får du med god rabatt. Foto: LexingtonVis mer

Interiørbutikken som alltid har salg

Den eksklusive interiørforretningen Bellas Hus åpner permanent salgsavdeling i kjelleren.

For mange er drømmen å sove i sengetøy av den fineste egyptiske bomull, i ypperste kvalitet. Store, tykke gode badehåndklær i friske farger og mønstre. Og luksuriøse badekåper.

Men selv om vi nå er inne i en mer eller mindre dramatisk finanskrise, er det ikke sikkert du trenger å gi slipp på drømmen om ny hverdagsluksus. Dersom det ikke spiller noen rolle for deg, om det nye sengetøyet er fra fjorårets kolleksjon.

For er vi helt ærlige: Vi ser hva vi liker, og hva vi synes er pent - men det spiller kanskje ikke så stor rolle om det er i årets eller fjorårets farger?

I dag åpner den eksklusive interiørforretningen Bellas Hus en permanent salgsavdeling i kjelleren. Her selges tidligere kolleksjoner, og vareprøver til rabatterte priser.

Full oversikt: Her er interiørbutikkene som alltid har salg

Gode tilbud i trange tider

Jaraba-teppene fra Missoni er fra sommeren 08, skulle vi gjerne sett en lavere pris på. De måler 170x240 cm, og koster 14.850 kroner. Foto: Missoni
Jaraba-teppene fra Missoni er fra sommeren 08, skulle vi gjerne sett en lavere pris på. De måler 170x240 cm, og koster 14.850 kroner. Foto: Missoni Vis mer


- Det er i og for seg en idé vi har lånt fra utlandet. Flere av våre leverandører selger ut tidligere kolleksjoner i kjelleren, og vi har lekt med tanken en stund, sier Katarina Brøndmo i Woodside Interiors til DinSide.

Woodside Interiors har agentur på en rekke av disse merkene, og står også bak butikken.

- Vi valgte å ta tak i denne ideen da markedet snudde såpass drastisk, som det det har gjort i høst, sier Brøndmo. - Vi tror at det er alltid vil være noen som ønsker å kjøpe kvalitetssengetøy, men at mange av disse avventer situasjonen litt nå.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nå håper teamet bak Bellas Basement at de som ellers hadde sittet på gjerdet, vil kjøpe til redusert pris, i stedet for å utsette handelen.

- Til åpningen i morgen har vi funnet frem et stort utvalg av varer fra Lexington, blant annet fjorårets høst- og julekolleksjon.

Bellas basement
Kvalitetstekstiler til bolig, i alle prisklasser, fra merker som Arthur, Bonsoir of London, Cath Kidston, Descamps, Georg Jensen Damask, Kenzo, Le Jacquard Français, Lexington, Missoni Home, Olivier Desforges, Pierre Frey og Yves Delorme.

Åpningstid: Man-fre: 10-18, lør: 10-15.
Adresse: Kirkeveien 56, Oslo.
På nett: Bellas Hus

DinSide var til stede da Bellas Hus åpnet i fjor vår. Ta en titt på bildespesialen under: Kanskje du finner noen av disse varene i kjelleren?

Foto: Elisabeth Dalseg
Foto: Elisabeth Dalseg
Foto: Elisabeth Dalseg
Foto: Elisabeth Dalseg
Foto: Elisabeth Dalseg
Foto: Elisabeth Dalseg


Les også: Halv pris på merkeklær