Slik ser årets kolleksjon ut fra Lexington - fjorårets får du med god rabatt. Foto: Lexington
Slik ser årets kolleksjon ut fra Lexington - fjorårets får du med god rabatt. Foto: LexingtonVis mer

Interiørbutikken som alltid har salg

Den eksklusive interiørforretningen Bellas Hus åpner permanent salgsavdeling i kjelleren.

For mange er drømmen å sove i sengetøy av den fineste egyptiske bomull, i ypperste kvalitet. Store, tykke gode badehåndklær i friske farger og mønstre. Og luksuriøse badekåper.

Men selv om vi nå er inne i en mer eller mindre dramatisk finanskrise, er det ikke sikkert du trenger å gi slipp på drømmen om ny hverdagsluksus. Dersom det ikke spiller noen rolle for deg, om det nye sengetøyet er fra fjorårets kolleksjon.

For er vi helt ærlige: Vi ser hva vi liker, og hva vi synes er pent - men det spiller kanskje ikke så stor rolle om det er i årets eller fjorårets farger?

I dag åpner den eksklusive interiørforretningen Bellas Hus en permanent salgsavdeling i kjelleren. Her selges tidligere kolleksjoner, og vareprøver til rabatterte priser.

Full oversikt: Her er interiørbutikkene som alltid har salg

Gode tilbud i trange tider

Jaraba-teppene fra Missoni er fra sommeren 08, skulle vi gjerne sett en lavere pris på. De måler 170x240 cm, og koster 14.850 kroner. Foto: Missoni
Jaraba-teppene fra Missoni er fra sommeren 08, skulle vi gjerne sett en lavere pris på. De måler 170x240 cm, og koster 14.850 kroner. Foto: Missoni Vis mer


- Det er i og for seg en idé vi har lånt fra utlandet. Flere av våre leverandører selger ut tidligere kolleksjoner i kjelleren, og vi har lekt med tanken en stund, sier Katarina Brøndmo i Woodside Interiors til DinSide.

Woodside Interiors har agentur på en rekke av disse merkene, og står også bak butikken.

- Vi valgte å ta tak i denne ideen da markedet snudde såpass drastisk, som det det har gjort i høst, sier Brøndmo. - Vi tror at det er alltid vil være noen som ønsker å kjøpe kvalitetssengetøy, men at mange av disse avventer situasjonen litt nå.

Nå håper teamet bak Bellas Basement at de som ellers hadde sittet på gjerdet, vil kjøpe til redusert pris, i stedet for å utsette handelen.

- Til åpningen i morgen har vi funnet frem et stort utvalg av varer fra Lexington, blant annet fjorårets høst- og julekolleksjon.

Bellas basement
Kvalitetstekstiler til bolig, i alle prisklasser, fra merker som Arthur, Bonsoir of London, Cath Kidston, Descamps, Georg Jensen Damask, Kenzo, Le Jacquard Français, Lexington, Missoni Home, Olivier Desforges, Pierre Frey og Yves Delorme.

Åpningstid: Man-fre: 10-18, lør: 10-15.
Adresse: Kirkeveien 56, Oslo.
På nett: Bellas Hus

DinSide var til stede da Bellas Hus åpnet i fjor vår. Ta en titt på bildespesialen under: Kanskje du finner noen av disse varene i kjelleren?

Foto: Elisabeth Dalseg
Foto: Elisabeth Dalseg
Foto: Elisabeth Dalseg
Foto: Elisabeth Dalseg
Foto: Elisabeth Dalseg
Foto: Elisabeth Dalseg


Les også: Halv pris på merkeklær