Foto: yankodesign.com
Foto: yankodesign.comVis mer

Intelligent bestikk

IC3-bestikket forteller deg akkurat hva du får i deg.

Synes du det er vanskelig å gå ned i vekt? Har du pugget næringsinnholdet på absolutt alt av matvarer i kjøleskapet uten at det har hjulpet – vektpila ser ut til å ha frosset fast?

Vel. Et nytt bestikk skal hjelpe deg. Det vil nemlig sørge for å fortelle deg akkurat hvilke næringsstoffer du får i deg, og dermed gjøre selv den mest kompliserte diett overkommelig.

Automatisk måling

Det intelligente bestikksettet består av en skje, en gaffel og en kniv som alle har hver sin oppgave.

Gaffelen sørger for å måle proteininnholdet, andelen fett samt sukkerinnholdet i det du spiser.

Skjeen på sin side vil veie maten, mens kniven vil ta temperaturen og dermed forhindre blemmer i ganen.

Bra for diabetikere

Når du er ferdig å spise skal bestikksettet kobles til en datamaskin, og du vil få opp fyldig informasjon om hva det siste måltidet ditt inneholdt.

Den smarte løsningen skal gjøre det mye enklere for folk som er på diett, og da spesielt for diabetikere som er avhengig av å vite sukkerinnholdet i det de får i seg.

Foreløpig befinner bestikket seg kun i en protoinnpakning og er derfor ikke til salgs. IC3 ble vist fram på en messe i München nå nylig, der designeren Alex Schulz høstet stor applaus for ideen sin.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Foto: yankodesign.com
Foto: yankodesign.com
Foto: yankodesign.com
Foto: yankodesign.com
Bestikket registrerer hva du spiser, og skal være et verktøy for deg som ønsker å holde styr på hva du putter i munnen. Foto: yankodesign.com


Kilde: yankodesign.com