<strong><strong>GRATIS:</strong></strong> Tykke TV-apparater, sofaer, kjøkken- og baderomsinteriør. Og best av alt - det koster deg (nesten) ingenting. Foto: Finn.no/Per Ervland
GRATIS: Tykke TV-apparater, sofaer, kjøkken- og baderomsinteriør. Og best av alt - det koster deg (nesten) ingenting. Foto: Finn.no/Per Ervland Vis mer

Innred hjemmet – helt gratis.

Se hva du kan finne av saker til hjemmet ditt - gratis.

Publisert
Sist oppdatert

Er lommeboken tom etter en lang sommer, eller er du student og har fått en ny bopel uten noe inni?

Da kan du innrede hjemmet ditt gratis. På Finn.no legges det stadig ut annonser hvor møbler, hvitevarer og innredning gis bort. Ved hjelp av et par tasteklikk og en telefon eller to, kan du innrede boligen din gratis.

Les også: Se de utrolig fantasifulle annonsene på Finn.no

Det eneste du som regel trenger å gjøre er å hente varene. Dette fordrer kjøretøy, og kanskje tilhenger. Har du ikke bil kan du leie en bil og/eller tilhenger. Det blir uansett mye billigere enn å kjøpe nye møbler av et visst format.

Av og til blir du også bedt om å demontere ting, spesielt gjelder det kjøkkeninnredninger og baderomsinnredninger.


DinSide tar forbehold om at endringer i "varebeholdningen" skjer kjapt, selv om vi har sett på annonser denne uken.

Vær rask

For å få tak i "godbitene", altså annonsene, som inneholder noe relativt nytt, relativt dyrt og relativt fint, må du være raskt ute. Det later til at annonsene som ser mest innbydende ut, er de som raskest blir gitt bort.

Særlig i sentrale strøk skifter varer fort hånd, så her er det viktig å være rask på avtrekkeren.

Er du derimot ute etter en TV, som ikke er flat, har du kommet til "TV-himmelen". Vi finner en bråte bilderørsTV-er i ulike modeller og ulike skjermstørrelser. Altså noe for enhver smak.

Bare MÅ du ha flat TV? Her er alle DinSides TV-tester

Det du ikke ser på bildene

Ha i tankene at ikke alle annonsene viser deg den flekkete, ripete, ikke-så-velduftende sannheten.

Det er kan altså være lurt å ha i bakhodet at tilleggskostnader som bruk av maling- og malingkost, kraftige vaskemidler og for eksempel omtrekking av stolseter, kan være nødvendig for å få sakene i slik stand du ønsker.

Les også: Flere ting du kan gjøre gratis

Andre alternativer

Er du ikke glad i å handle av privatpersoner eller på nett? Skeptisk til gratis-tingene? Det finnes rimelige alternativer for deg også. Frelsesarmeèn har gjennom Fretex 43 butikker i Norge. De fleste av disse butikkene har møbler i sitt sortiment. Her er det absolutt mulig å finne noen nesten gratis "godbiter".

Liker du best å gå i fred og titte på ting kan loppemarkeder være midt i blinken. På loppemarked.info finner du nyttig informasjon om hvor og når loppemarkedene finner sted. Her kan du finne skjulte skatter til en billig penge.

Husk at det ikke er noen vits i å betale for mye, og blir prisen på en sofa flere hundre kroner, kan det være like greit å dra på Ikea i stedet. For et par hundrelapper ekstra får du garanti etter kjøpsloven, samt at du kan låne tilhenger gratis.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer