Hytten er i boks

DinSide Bolig har i det siste sett på flere utradisjonelle boliger og hytter. Og her kommer enda en hytte for deg som ikke er spesielt glad i laftet tømmer og lusekofter...

Publisert
Sist oppdatert

Modernistisk

[Ugjyldig objekt (NAV)]


Hyttekos er nå ikke hva det engang var, men mange vil kanskje mene at det er like greit?

I alle fall skjer det en viss utvikling mot en rekke mer modernistiske hytter. Nå har også det relativt nystartede firmaet B Nordic i Stavanger, levert sitt bud på hvordan de mener at en hytte anno 2006 bør se ut.

Her ser du de morsomme bokshyttene.

Som å bygge Lego

B Nordic, som firmaet heter, skryter av å levere en unik arkitektur, med unike løsninger. Hyttene er basert på et fleksibelt modulsystem, der man setter sammen sin egen fritidsbolig - litt på samme måte som når man bygger Lego.

Utradisjonell skogshytte.
Illustrasjon/bilde: B Nordic.
Utradisjonell skogshytte.
Illustrasjon/bilde: B Nordic. Vis mer


Hver modul har nemlig en kvadratisk ramme på 4,4 meter bredde/lengde, og 3,6 meter høyde i utvendige mål. Dette gir hver modul et areal på om lag 19 kvadratmeter. Med modulene kan man da plassere stue, kjøkken, bad, soverom, bod og inngangsparti akkurat slik man ønsker det.

Bygging er igang

- Vi har startet byggingen av tre feriehus, og forventer ferdigstillelse i første halvdel av 2007. På tegnebrettet ligger det også planer om bygging på små og store felt spredt på vest- og sørlandet, sier Bjarte Sandal, daglig leder i B Nordic AS.


Hva er prisene på disse hyttene?

- Prisnivået på nøkkelferdige feriehus ligger på 13.000-25.000 kroner per kvadratmeter - avhengig av kundens ønske om materialvalg, størrelse og standard, avslutter Sandal.

Ekstern lenk:
B-Nordic

Hva mener du om hyttene - er dette fint eller alt for moderne for din smak? Tips oss også gjerne om eventuelle andre moderne hytte- eller hus-prosjekter du kjenner til.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer