Hvor mye er din bolig verdt?

Skal du kjøpe og selge bolig? Da må du vite hvor mye du har å rutte med og ikke minst hva prisnivået ligger på der din drømme-bolig befinner seg. Nå er du kun noen få tastetrykk unna svaret.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Vårt inntrykk av boligmarkedet i hovedstaden stemmer med de siste tallene fra NEF:

 • Det er godt oppmøte på boligvisningene, og fremdeles går mange objekter til mer enn prisantydningen.
Skal du selge din egen bolig bør du derfor sørge for at taksten du bruker er så ny som mulig, slik at den reflekterer den siste prisutviklingen. DinSides ”Hva er boligen verdt kalkulator” viser deg om taksten din er god nok - og ikke minst; den gir en god pekepinn over hvor mye penger du har å rutte med når du selv skal kjøpe.

Trykk på lenkene for å gå rett til:

Husk at du kan utvide søket ditt

 • Gatenavn. Husk at du kan søke på flere gatenavn samtidig, noe som øker muligheten for å et bedre sammenligningsgrunnlag. I tillegg holder det å oppgi de første bokstavene i gatenavnet.

  Eksempel: Dersom du ønsker å oppgi flere gatenavn, legger du bare inn et kommategn imellom navnene, for eksempel storgata,strandg, osv, osv.

 • Postnummer. Du kan også søke på flere postnummer. Det gjør det lettere å spesifisere søket ditt.

  Eksempel: Vil du søke på flere postnummer kan du legge inn et kommategn eller en bindestrek som skille, for eksempel 0471,0472,0473, 0474 eller 0471-0474.

  [Ugjyldig objekt (NAV)]

  Denne finessen er spesielt nyttig i de situasjonene der kalkulatoren ikke finner noen boliger på det postnummeret du opprinnelig la inn. I de tilfellene vil nemlig kalkulatoren automatisk søke på postnummerne som minner om det tallet du la inn. Nå kan du altså overstyre denne automatikken.

 • Beregningsgrunnlaget: Kalkulatorens beregningsgrunnlag forklarer hvordan kalkulatoren virker, og er nyttig for deg som vil gå bak tallene. Vil du ha hele forklaringen er det bare å skrolle nedover i kalkulatoren.