Hvilke er styggest?

Vi har plukket ut fem finalister. Du bestemmer hvem som vinner en designkran fra Gustavsberg.

Denne uken har vi spurt dere lesere: Har du Norges styggeste kran?

Det er nesten trist å si det, men bidragene har strømmet inn. Vi har lagt ut noen av dem hver dag, og dersom du lurer, kan du se bildene her.

Men nå er jobben deres. Stem på den du synes fortjener å vinne, blant de fem finalistene. De tre bidragene som får flest stemmer kan velge hver sin Coloric-kran. Hvem som vinner? Du bestemmer.

Avstemningen blir lukket mandag morgen klokken 10:00.

Hvilke er styggest?


Finalist nummer 1

Styggere kran finner man vel ikke? Jeg har pusset opp hele leiligheten nå, bortsett fra badet og kontoen er tom. Med en ny kran så har jeg i hvert fall en begynnelse på et bad som ser bedre ut, skriver Cecilie Nilsson fra Bergen.

Synes du at denne fortjener å vinne, stemmer du på bidrag 1.

Hvilke er styggest?


Finalist nummer 2

Føler denne konkurransen passet perfekt!

Vår kran er en hjemmemekka bøyd metallbit, den opprinnelige knakk. Problemet med vår hjemmelaga kran er jo at vi får ikke stilt varmt eller kaldt, så når det kalde vannet som ligger i røra har rendt ut, kommer maks varmt ut og på hendene.

En designkran kunne passet fint inn på det ellers så også stygge toalettet, skriver Ruben Holt fra Skien.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Synes du at denne fortjener å vinne, stemmer du på bidrag 2.

Hvilke er styggest?


Finalist nummer 3

En fin kombinasjon av dusj og vask, med en hendel for å skifte hvilken vei vannet skal renne, noe som ikke fungerer hele tiden om man ikke bruker hastighet kombinert med makt. Den drypper til stadighet og er ufyselig lite tiltalende.
Ønsker et blandebatteri som ikke krever nøye justering av to ustabile hendler for å kunne vaske fingrene i normal temperatur. Og som er lettere å rengjøre enn dette beistet, skriver Øystein Hansen fra Oslo.

Synes du at denne fortjener å vinne, stemmer du på bidrag 3.

Hvilke er styggest?


Finalist nummer 4

Vi har kjøpt oss gamelt hus og badet (og resten av huset) trenger en oppussing. Det koster penger, så en ny kran hadde vært konge!

Hvit og rosa er liksom ikke kult lenger, skriver Stian Martinsen fra Tolvsrød.

Synes du at denne fortjener å vinne, stemmer du på bidrag 4.

Hvilke er styggest?


Finalist nummer 5

Fin kran. Eller kanskje ikke.

Hvis man ser bort ifra at hele servanten holder på å løsne i fra veggen og holdes egentlig bare oppe av rør og avløp, (den er så gammel at avløpet er av metall, hjelper til å holde vasken oppe) så er da krana ikke bare stygg, men også ødelagt. Hendelen for varmvann er brutt av og kantene så skarpe at man nesten skjærer seg hvis man absolutt må ha varmvann.

STEM HER!

Stem på den kranen du synes er styggest: (Avsluttet)
Bidrag 2(64%) 401
Bidrag 1(10%) 62
Bidrag 3(10%) 61
Bidrag 5(8%) 51
Bidrag 4(8%) 48
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Derfor blir man i denne familien veldig kald når man har vært på do. Ja, det er do-vasken. Hadde vært greit å ha en vask med varmvann der :)

Hvis jeg vinner skal selvfølgelig den nye krana også få en ny servant å bo på. Så den ikke plutselig faller i bakken, liksom, skriver Christian Wattengård fra Kattem.

Synes du at denne fortjener å vinne, stemmer du på bidrag 5.

Du kan vinne:

Det er ikke så mye som skal til for å friske opp baderommet. Her er Coloric i en maskulin svart utgave.  Foto: Gustavsberg
Det er ikke så mye som skal til for å friske opp baderommet. Her er Coloric i en maskulin svart utgave. Foto: Gustavsberg Vis mer


Tre heldige DinSide-lesere vinner hver sin Coloric-kran fra Gustavsberg. I tillegg til at kranserien legger vekt på design, og kommer i fem friske farger, har produsenten tenkt miljø i alle ledd: Det skal være hundre prosent miljøvennlig.

Blandebatteriet er i aluminium, helt uten miljøfarlig bly, som gjør kranene gjenvinnbare den dagen du skal bytte dem ut. Overflaten er anodisert og ikke lakkert, slik at den skal tåle hard medfart.

Coloric-kranene kommer i fargene rød, blå, svart, sølv og champagne, og veiledende utsalgspris er 1.995 kroner for servantbatteri. I serien finnes også matchende ettgrepsbatteri for dusj til 2.538 kroner, dusjsett til 1.413 kroner og ettgrepsbatteri for badekar til 3.644 kroner