Hovedpremien er et sengesett av denne typen. Foto: Produsenten
Hovedpremien er et sengesett av denne typen. Foto: ProdusentenVis mer

Hvem får ligge her?

DinSides vårlige tekstilkonkurranse er avsluttet. Her er vinnerne.

250 lesere kom seg gjennom quiz-en, og kunne sende oss en begrunnelse til hvorfor akkurat de burde vinne premiene DinSide gir bort i samarbeid med Bellas Hus.

Førstepremien er det fargerike sengesettet Jennifer fra Missoni Home. To nesten like heldige vinnere får hvert sitt håndklesett fra Missoni, av typen Jeremy, i andre- og tredjepremie.

Syns du premiene ser fristende ut? Mer her:
Les mer: Slik kan du gå til sengs med designerne

Vinneren kan se frem til enklere logistikk ...

Jone smeltet oss med sin begrunnelse til hvorfor vi bør sende sengesettet til den fattige studenten:

Jeg er en fattig student, med 1 stk sengesett, når jeg skal skifte dette må jeg være oppe til sent på natt for å får det vasket/tørket. (Derfor blir det sjelden skiftet, ubehagelig nok). Så, hvorfor bør jeg IKKE vinne? :)

Nei, hvorfor bør du ikke det? Vi gratulerer med førstepremien, og håper adressen snarest kommer som svar på vår e-post!

Håndklesettene går til ...

Håndklesettet går til to vinnere. Foto: Missoni
Håndklesettet går til to vinnere. Foto: Missoni Vis mer


Maren Kristine Maurang fra Fredrikstad er nesten like trengende som den fattige studenten. Hun får ett håndklesett på denne begrunnelsen:

Jeg glemte helt å skrive hvorfor jeg bør vinne ... Vel, bandt boliglånet på 6,05 - og trodde vi gjorde en bra deal... Sitter litt med skjegget i postkassa nå. Og utslitt sengetøy fra IKEA. Ikke råd til noe fint nytt... Men med et fantastisk fint nytt sengesett kan jeg drømme meg bort til bedre tider - og alle venninnene mine blir misunnelige. For en gangs skyld.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vi håper at håndklærne ikke blir en alt for stor nedtur. Tross alt er det vel vanligere å ha venner innom på badet, enn på soverommet?

Det siste håndklesettet går til Tine Marie Balto fra Tromsø. Dette er begrunnelsen:

Jeg har nettopp blitt samboer for aller første gang, etter to års pinelse i avstandsforhold. Å vinne et nytt sengesett hadde vært utrolig kos, da typen ikke har det som topp prioritet i handlelista. Først kommer stereoanlegg, canal +, hagle, våpenskap og diverse ting til rypejakten.

Vi tipper at håndklesett også ligger langt nede på herrens handleliste, og sender våre medfølende gratulasjoner nordover :-)

Her kan du se konkurransen