<strong>VIL HA!</strong> Ingen tvil om at dette ser gøy, men du kommer neppe til å like prisen.  Foto: Superdroidrobots.com
VIL HA! Ingen tvil om at dette ser gøy, men du kommer neppe til å like prisen. Foto: Superdroidrobots.com Vis mer

Hva med en fjernstyrt brøyterobot?

Men prisen på «New Custom RC 6WD Robot with Snow Plow» gjør nok at du heller måker selv.

Publisert
Sist oppdatert

Det er vanskelig å mislike et firma som heter SuperDroid Robots, som altså lager alle typer roboter, fra fjernstyrte små dingser til helt autonome roboter.

Og altså denne: En fjernstyrt brøyterobot med et 1,3 meter langt skråplog som drives av seks 24-volts 127RPM elektriske motorer.

Nå blir det gøy å måke!

Og det er ingen tvil om dette er gøy. Tenk å sitte med en fjernkontroll og en øl i stua mens du måker oppkjørselen, og se på at naboen svetter seg frem til en slapsefri ankomst..

Les: Hørt om tretrinns snøfreser?

Greit, du kommer sikkert til å kjøre ned konas elskede, lille plommetre, men pyttsann, bare se hvor morsomt det plutselig blir å måke snø:

Dyrt og tungt!

Så kommer det ikke fullt så morsomme: Brøyteroboten koster nesten 50.000 kroner før frakt og moms, og når den i tillegg veier 180 kilo er det vel ikke så interessant at SuperDroid kan sende denne internasjonalt.

Les også: En slik snøskuffe har du aldri sett før

Er du av Petter Smart-typen, kan du kanskje bygge den selv, inspirert av robotens tech-specs, som du finner her.

Eventuelt bare gå ut og måke som vanlig.

Flere bilder her:Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer