Det er flere som vegler hjemmekino fremfor kino ute.  Foto: Colourbox.com
Det er flere som vegler hjemmekino fremfor kino ute. Foto: Colourbox.comVis mer

Hjemmekino selger!

Det tyske elektronikkselskapet Loewe har solgt mer enn noen gang før.

I disse finanskrisetider holder vi oss mer hjemme, skal vi tro ferske resultater fra det tyske elektronikkselskapet Loewe. Vi rigger oss til i sofaen med hjemmelaget mat og film på tv. Og siden vi synes litt synd på oss selv som må være hjemme og ikke har råd til å gå ut - ja da spanderer vi på oss en ny flatTV.

Loewe lager dyr hifi (TV, stereo og høyttalere). Kvaliteten skal være på topp, men det er designet som gjør at de skiller seg ut.

Selskapet har ihvertfall klart det kunststykket å presentere et resultat for 2008, der omsetningen, før skatt, har gått opp med 35 prosent i forhold til 2007. Salget er i alt ca. 2,8 milliarder. kroner. Salget av LCD TV-er steg med 24 prosent.

Les også: Heng dem på veggen

Beste i historien

- Dette resultat er det beste noensinne i Loewes 86-årige historie, med sine attraktive og individuelle hjemmekinohøyttalere-løsninger. Loewe har styrket sin posisjon som det ledende selskapet innenfor det europeiske elektronikkmarkedet, sier Frieder C. Löhrer, styreformann i Loewe i en pressemelding .

Les også: Slik kan Loewes toppmodeller bli

Flere kommentarer har blitt skrevet inn på Loewes sine hjemmesider, der brukerne skryter av det gode hjemmekinoanlegget.

Selskapet innrømmer også at økningen i salget nok har en sammenheng med UEFA (European Football Championship) i Østerrike og Sveits, og at folk ville ha et godt hjemmekinoanlegg for å se kampene. Dette var også i god tid før den store krisen slo inn i høst. I tillegg har selskapet markedsført seg mer enn tidligere.

Les også: De kan forsvinne

Kilde: Recordere.dk