Tre heldige vinnere kan velge seg en av disse designkranene fra Gustavsberg. Blir det deg? Foto: Produsenten
Tre heldige vinnere kan velge seg en av disse designkranene fra Gustavsberg. Blir det deg? Foto: ProdusentenVis mer

Hjelp, jeg trenger ny kran!

Vinn fargerik designkran i denne ukens konkurranse på DinSide Bolig.

En totalrenovering av baderommet kommer fort opp i sekssifrede summer. Men med små grep kan du endre stilen. Det enkleste og billigste du gjør, er å bytte ut baderomstekstiler. Håndklær, badematter, eventuelt nytt dusjforheng, i friske farger gir baderommet et nytt uttrykk.

Den nye kranserien Coloric fra Gustavsberg tar dette et skritt lenger. Det nye blandebatteriet kommer i fem ulike fargekombinasjoner, som kan gi baderommet ditt et øyeblikkelig løft.

Denne uken gir vi bort tre slike kraner i samarbeid med Gustavsberg, til dem som trenger det mest. At man har lyst på fornyelse er én ting, men noen ganger er det helt nødvendig. For eksempel når baderomskranen er så udelikat at du nesten ikke har lyst til å putte tannbørsten under vannstrålen som kommer ut av den.

Høres dette kjent ut? Bli med i konkurransen

Slik deltar du:

  • Send et bilde av din kran til oss. Dette kan du gjøre på mail til bad@dinside.no, eller MMS med kodeord DSBAD til 1901.
  • Det er ikke alltid bilder sier mer enn tusen ord, så send gjerne med en beskrivelse av problemet, eller kranen om du vil, samt hvorfor du skal vinne.
  • Husk å sende med både navn og adresse, slik at vi kan sende deg premien.
  • Konkurransen avsluttes førstkommende fredag, 27. februar, klokken 12:00
  • Arrangøren forbeholder seg retten til å vise innsendte bilder på sine nettsider ved senere anledninger.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Du kan vinne:

Det er ikke så mye som skal til for å friske opp baderommet. Her er Coloric i en maskulin svart utgave.  Foto: Gustavsberg
Det er ikke så mye som skal til for å friske opp baderommet. Her er Coloric i en maskulin svart utgave. Foto: Gustavsberg Vis mer


Tre heldige DinSide-lesere vinner hver sin Coloric-kran fra Gustavsberg. I tillegg til at kranserien legger vekt på design, og kommer i fem friske farger, har produsenten tenkt miljø i alle ledd: Det skal være hundre prosent miljøvennlig.

Blandebatteriet er i aluminium, helt uten miljøfarlig bly, som gjør kranene gjenvinnbare den dagen du skal bytte dem ut. Overflaten er anodisert og ikke lakkert, slik at den skal tåle hard medfart.

Coloric-kranene kommer i fargene rød, blå, svart, sølv og champagne, og veiledende utsalgspris er 1.995 kroner for servantbatteri. I serien finnes også matchende ettgrepsbatteri for dusj til 2.538 kroner, dusjsett til 1.413 kroner og ettgrepsbatteri for badekar til 3.644 kroner.