Her er vinnerne

En kran skilte seg soleklart ut i kåringen av Norges styggeste kran, men vi har to andre heldige vinnere også.

En vinner skilte seg ut da vi lot våre lesere kåre Norges styggeste kraner.

Finalist nummer to fikk to tredjedeler av stemmene, og Ruben Holt fra Skien er snart den heldige eier av en Coloric-kran, farge etter eget ønske.

I mailen som ledsaget bildet skrev han:

Føler denne konkurransen passet perfekt!

Vår kran er en hjemmemekka bøyd metallbit, den opprinnelige knakk. Problemet med vår hjemmelaga kran er jo at vi får ikke stilt varmt eller kaldt, så når det kalde vannet som ligger i røra har rendt ut, kommer maks varmt ut og på hendene.

En designkran kunne passet fint inn på det ellers så også stygge toalettet.

Her er vinnerne


Vi gratulerer!

Tre vinnere

Denne konkurransen har imidlertid ikke én, men tre heldige vinnere. Finalist nummer en og tre fikk akkurat like mange stemmer, og kan også glede seg til å motta hver sin Coloric-kran. Her kan du se de to andre vinnerne:

Finalist nummer 1

Styggere kran finner man vel ikke? Jeg har pusset opp hele leiligheten nå, bortsett fra badet og kontoen er tom. Med en ny kran så har jeg i hvert fall en begynnelse på et bad som ser bedre ut, skriver Cecilie Nilsson fra Bergen. Kranen hennes kan du se til høyre.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Her er vinnerne


Finalist nummer 3

En fin kombinasjon av dusj og vask, med en hendel for å skifte hvilken vei vannet skal renne, noe som ikke fungerer hele tiden om man ikke bruker hastighet kombinert med makt. Den drypper til stadighet og er ufyselig lite tiltalende.
Ønsker et blandebatteri som ikke krever nøye justering av to ustabile hendler for å kunne vaske fingrene i normal temperatur. Og som er lettere å rengjøre enn dette beistet, skriver Øystein Hansen fra Oslo.

Dette vant de

Det er ikke så mye som skal til for å friske opp baderommet. Her er Coloric i en maskulin svart utgave.  Foto: Gustavsberg
Det er ikke så mye som skal til for å friske opp baderommet. Her er Coloric i en maskulin svart utgave. Foto: Gustavsberg Vis mer


De tre vinnerne får velge hver sin Coloric-kran fra Gustavsberg. I tillegg til at kranserien legger vekt på design, og kommer i fem friske farger, har produsenten tenkt miljø i alle ledd: Det skal være hundre prosent miljøvennlig.

Blandebatteriet er i aluminium, helt uten miljøfarlig bly, som gjør kranene gjenvinnbare den dagen du skal bytte dem ut. Overflaten er anodisert og ikke lakkert, slik at den skal tåle hard medfart.

Coloric-kranene kommer i fargene rød, blå, svart, sølv og champagne, og veiledende utsalgspris er 1.995 kroner for servantbatteri. I serien finnes også matchende ettgrepsbatteri for dusj til 2.538 kroner, dusjsett til 1.413 kroner og ettgrepsbatteri for badekar til 3.644 kroner