Samsung prøver på noe helt nytt når de lanserer en tiltbar TV i ramme med høyttaler og kamera. Foto: Engadget (utlånt etter avtale)
Samsung prøver på noe helt nytt når de lanserer en tiltbar TV i ramme med høyttaler og kamera. Foto: Engadget (utlånt etter avtale)Vis mer

Her er Samsungs super-TV: S9

Sjekk størrelsen og oppløsningen.

(LAS VEGAS): Samsung har i forkant av årets CES-messe i Las Vegas vist fram sin nye stolthet på Mandalay Bay Hotel: En 85 tommer LED-TV med modellnavn S9, som skal være verdens største TV av typen Ultra High Definition.

Dette er et såkalt 4K-panel med oppløsning på hele 4096 x 2160 piksler.

Men Samsung er ikke først: Les mer om LGs 84-tommer med 4K her

TV-en har en helt spesiell, "flytende" design, det vil si at den sitter festet i sidene på en metallramme, og kan enkelt tiltes opp og ned. Rammen har også en rent teknisk funksjon, da den inneholder kamera og en 120 watt høyttaler som går rundt hele skjermen.

Designen er helt spesiell. Foto: Samsung
Designen er helt spesiell. Foto: Samsung Vis mer


Ser utrolig bra ut

Under en pressekonferanse i Las Vegas mandag kveld, norsk tid, demonstrerte Samsung TV-ens funksjoner og bilder, og det så som ventet svært realistisk ut. Responsen i menyer og forskjellige multimediefunksjoner så også ut til å gå svært glatt, sikkert mye takket være en ny firekjernet A15-prosessor.

Menygrensesnittet er også nytt, og ser meget brukervennlig ut. Videoen under fra DigitalTrends viser litt av hva du kan forvente deg:

TV-en kommer i butikkene i mars, men vi vet foreløpig ikke noe om prisen.

Her finner du alle de ferske CES 2013-nyhetene