Foto: Jenny Rollo
Foto: Jenny Rollo Vis mer

Her er det best å bo

Høye fjell, dype daler, vakre fjorder...

Publisert
Sist oppdatert

Nei, vi snakker ikke om Norge. New Zealand kan tilby sine innbyggere verdens beste levestandard, melder den britiske nettavisen TravelMail.

Vi nordmenn er godt vant med å toppe levestandardkåringer. Men da den britiske sparebanken Alliance og Leicester International ba sine kunder som har flagget ut om å kåre landene med best levestandard, kom ikke Norge med på topp 15 listen.

Bo i utlandet? Bli inspirert her!

Populært

Mer enn 30.000 briter emigrerer til New Zealand hvert år, for å bosette seg i det vakre landet. I tillegg til en natur, som ikke er helt ulik den vi finner her hjemme, skal New Zealand ha best leevestandard, billige boligpriser og et lavt prisnivå generelt.

Italia kom på andreplass, etterfulgt av Australia, Portugal og Dubai. Storbyen New York havnet på jumboplass når det kom til levestandard, mens eksilbritene synes det er dyrest å bo i Frankrike.

Her er topplisten:

 1. New Zealand
 2. Italy
 3. Australia
 4. Portugal
 5. Dubai
 6. Spain
 7. South Africa
 8. UK
 9. Florida
 10. Singapore
 11. Canada
 12. France
 13. Hong Kong
 14. New York

Norge er altså urangert i denne undersøkelsen, mens vi i fjor ble rangert som det nest beste landet å bo i av en den noe tyngre aktøren FNs utviklingsprogram, UNDP.

Les mer om New Zealand på DinSide Relse

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer