<strong>IKEA ER BILLIGST:</strong> Ikea har det billigste skapet med skyvedører, men skal du ha plassbygget skyvedørsløsning er det Leba som er billigst av de vi har pristestet. Foto: Ikea
IKEA ER BILLIGST: Ikea har det billigste skapet med skyvedører, men skal du ha plassbygget skyvedørsløsning er det Leba som er billigst av de vi har pristestet. Foto: Ikea Vis mer

Pristest skyvedørsgarderobe 2017

Her er den billigste skyvedørs­­garderoben

Det er store prisforskjeller på skyvedørsgarderober: Vi fikk tilbud fra 2.860 kroner til 10.636 kroner.

Publisert

For noen passer det fint med et standard garderobeskap - som du kan få flere steder for ned i 1.500 kroner.

Andre har behov for småoppbevaring - som du kan bruke lite plasskrevende skoskap til - eller hvorfor ikke bruke bokhylla til sko?

Men noen ganger er det en skyvedørsgarderobe som er best, og vi har sjekket prisene på dette for deg:

Dette ba vi om: 2 meter skyvedørsgarderobe

Vi ba et knippe garderobeforhandlere om pris på en garderobeløsning etter våre spesifikasjoner:

En garderobeløsning som er 2 meter bred og med skyvedører. Vi ønsket ett skap eller 1 meter med heng (garderobestang) og ett skap (1 meter) med hyller - slik at det til sammen blir en løsning på cirka 2 meter. I skapet med hyller skal det være fem hyller i skapet med hyller (inkludert eventuell topphylle som ligger i hele bredden på skapet).

Vi ba om pris på den billigste løsningen med hvite dører.

Vi vil understreke akkurat dette:

At det er snakk om den billigste løsningen fra alle. I denne sammenhengen har vi ikke sett på eventuelle kvalitetsforskjeller.

Vi vil anbefale at du i forkant av en eventuell bestilling tar en runde og ser på de løsningene som du vurderer. Du bør kjenne på hvordan skyvedørene glir i skinnene, og hvor stødige de føles. Her vil det være forskjeller - spesielt i forhold til stabiliteten med ulike skinnesystemer.

Om du skal ut og handle ny garderobe, er vårt beste råd: Tegn din løsning som du vil ha den, og be om pristilbud hos flere, spesielt dersom du er ute etter en skreddersydd løsning med skyvedører fra gulv til tak.

Kun på den måten er det mulig å finne den beste løsningen og det beste tilbudet. Og husk å be om rabatt!

Her er prisene:

Nedenfor kan du se alle prisene vi har innhentet. Men vær oppmerksom på følgende forskjeller på de ulike løsningene:

Prisene og løsningene fra Ikea, Skeidar og Bohus er for skapstammer med skyvedører på skapet.

Billigst da er Ikea, med pris på 2.860 kroner.

Dyrest er Bohus: 8.119 kroner

Leba, HTH, Rival og Elfa er plassbygde skyvedørsløsninger hvor dørene går fra gulv til tak.

Billigste da er Leba, med pris på 4.370 kroner

Dyreste er Elfa, med pris på 10.636 kroner

<strong>IKEA:</strong> Dette er billigste løsning fra Ikea: Pax Hasvik. Pris: 2.860 kroner. Skisse: Ikea
IKEA: Dette er billigste løsning fra Ikea: Pax Hasvik. Pris: 2.860 kroner. Skisse: Ikea Vis mer

Ikea

Her er billigste løsning Pax Hasvik.

200 cm skap med hvite dører, dybde 66, høyde 201 cm, inkludert én hylleplate og én garderobestang i skap nummer 1og fem hylleplater i skap nummer 2.

Pris: 2.860 kroner

Leba

<strong>LEBA:</strong> Denne innredningen koster 1.890 kroner, og billigste skyvedører koster 2.480 kroner, totalt blir det 4.370 kroner.
LEBA: Denne innredningen koster 1.890 kroner, og billigste skyvedører koster 2.480 kroner, totalt blir det 4.370 kroner. Vis mer

Skyvedørsfronten skreddersys på kundens nøyaktige mål, innenfor max høyde 2500 mm og max bredde 2040 mm (på denne modellen).

Vegg på begge sider koster 690 kroner x 2 = 1.380 kroner for begge. Dette er ikke tatt med i totalprisen nedenfor, som inkluderer innredning og fronter/skinner.

Pris: 4.370 kroner

Skeidar

Skyvedørsgarderobe «Square». Garderobeskapet er 182 cm bredt, og har skyvedører.

<strong>SKEIDAR:</strong> Skyvedørsgarderobe «Square». Full passe som vi har skissert koster 4.748 kroner. Foto: Skeidar &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;
SKEIDAR: Skyvedørsgarderobe «Square». Full passe som vi har skissert koster 4.748 kroner. Foto: Skeidar           Vis mer

Dybde 61,7 cm, høyde 220,4 cm.

Innredningen består av to hyller og to klesstenger (er med i garderoben), i tillegg kjøpes tre hyller. Matt hvit skrog og høyglans vite skyvedører.

Grunnprisen for skapet er 4.299 kroner + 449 kroner for 3-pack hyller.

Pris: 4.748 kroner

Bohus

Z-up garderobesystem på 2 meter. Høyde 219 cm og dybde 60 cm. Det er to rom på 200 cm hver. En hylle og garderobestang inkludert i hvert rom. Hyller kan kjøpes løst og koster 280 kroner per stykk.

Skapet koster 6.999 kroner + 4 hyller à 280 kroner.

Pris: 8.119 kroner

HTH

Skyvedører i hvit dekor (Limbus) 2 meter brede x 2 meter høyde – hattehylle på toppen med to stk 50 cm skrog med 5 hyller og garderobestang.

NB! Her forutsetter prisen at skyvedører går fra vegg til vegg, type nisje da det ikke er beregnet sidevanger.

Pris: 10.050 kroner

<strong>RIVAL:</strong> Slik ser innredningen ut på tilbudet fra Rival. Med skyvedører koster alt 10.205 kroner. Skisse: Rival
RIVAL: Slik ser innredningen ut på tilbudet fra Rival. Med skyvedører koster alt 10.205 kroner. Skisse: Rival Vis mer

Rival

Spesialtilpasset garderobe på 2 meter bredde, med innredning som foreskrevet. Prisen er for plassbygget i nisje , og prisen for eventuelle skapvegger på sidene tilkommer.

Pris: 10.205 kroner

Elfa

<strong>ELFA:</strong> Slik ser løsningen fra Elfa ut. De anbefaler å fylle på med knagger og smarte avdelere på hyllene - og å heller velge flere (og smalere) hyller - heller enn større hyller med stort mellomrom. Skisse: Elfa
ELFA: Slik ser løsningen fra Elfa ut. De anbefaler å fylle på med knagger og smarte avdelere på hyllene - og å heller velge flere (og smalere) hyller - heller enn større hyller med stort mellomrom. Skisse: Elfa Vis mer

Modell «Original» med hvit profil og hvit melamin. Prisen inkluderer all innredning, skyvedører og skapsider (hvite melaminplater som settes på hver side av skyvedørene). Løsningen har to seksjoner på 90 cm hver – 90 cm hengeplass og 90 cm hyller. Løsningen har en dybde på 45 cm.

Pris: 10.636 kroner

Les også:
Lei av at klærne sklir av kleshengeren? Her er tipset du trenger!

Slik utnytter du dødplassen til oppbevaring

Smart oppbevaring av vinterskoene

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer