Her er de rikes hytter

Vil du bruke mye penger på en hytte, er det fullt mulig. Her er tre eksempler på hva du får for rundt tre millioner kroner.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

På FINN eiendom er det nå annonsert 22 hytter på fjellet i prisklassen fra to til tre millioner kroner. Mange av hyttene ligger i populære områder som Hemsedal, Geilo, Hafjell og Trysil. Her er hytter fra tre av de mest populære skiområdene:

Tre mill. på Trysil

Her er de rikes hytter

Denne "hytta" som ble bygget sør i Trysilfjellet i 1997, koster tre millioner kroner. Her er 12 sengeplasser, spisestue med peis og terrasse.

Det er ikke akkurat noen trang hytte. Boligarealet er på hele 134 kvadratmeter. Gulvene i hytta er flislagt, og har varmekabler. Hytta har to flislagte bad, og oppvaskmaskin på kjøkkenet.

Ifølge annonsen ligger hytta "midt i smørøyet" i Trysilfjellet. Prisen tyder på det samme.

Tre mill. på Hafjell

Her er de rikes hytter

Fra denne hytta på Hafjell kan du stå på ski til alpinbakken. Den er utstyrt med terrasse og to soverom.

Hytta har furugulv og tømmervegger, samt bad med varmekabler. Boligarealet er på rundt 60 kvadratmeter. Og prisen er tre millioner kroner.

2,7 mill. i Hemsedal

Her er de rikes hytter

Denne hytta i Hemsedal ligger 1000 meter over havet, med utsikt mot Golsfjellet. For å komme til alpinanleget må du kjøe i 15 til 20 minutter. Det er kort avstand til butikker, restauranter, hoteller og til golfbane.

Hytta er på 83 kvadratmeter, og har åtte sengeplasser og garasje. Den ble bygget i 1990. Prisen er på nette 2,7 millioner kroner.

Artikkelen fortsetter under annonsen