Så enkelt, så genialt: Og du slipper å lete etter skruer på avveie. Foto: Produsenten
Så enkelt, så genialt: Og du slipper å lete etter skruer på avveie. Foto: ProdusentenVis mer

Hendig for handymannen

Med Magnogrip slipper du å lure på hvor du egentlig la den skruen ...

Det vil også bli lettere å kommunisere med andre når du jobber, fordi du ikke har munnen full av spiker, skruer eller knappenåler.

Ideen bak Magnogrip er enkel, men like fullt genial: Du holder styr på spiker, skruer og annet småmetall, og samtidig er det lett tilgjengelig. Vi har tidligere skrevet om hvordan du praktisk kan oppbevare bits og bor ved hjelp av en knivmagnet, men med Magnogrip har du magneten på deg, og du kan ta med deg alt du trenger rundt.

Magnogrip er laget i slitesterk nylon, og har tre sterke magneter.

Les også: Med en verktøyvogn kan du også enkelt trille med deg alt verktøyet.

Pris: Magnogrip er for tiden på salg til 10,99 dollar (cirka 60 kroner) fra Amazon.com. Det varierer litt hvilke produkter Amazon vil sende til Norge, men dersom du skulle få problemer med å bestille, er det mulig å benytte seg av tredjepartsselskaper som fikser dette, slik som for eksempel JetCarrier.

Vi har ikke funnet noen forhandler for Magnogrip i Norge, men vi fant den på den svenske nettbutikken SmartaSaker.se til 189 svenske kroner. De leverer dessverre ikke til Norge, men har du venner eller kjente over grensen, kan du høre om de kan hjelpe deg. SmartaSaker har også et utsalg i Stockholm.

En skrue løs? Ikke lenger: Se vår guide til de vanligste skruetypene.

Gjør det selv

Er du ordentlig handy, med symaskin såvel som hammer og drill, kan du kanskje lage et selv? Alt du trenger er slitesterkt stoff, en sterk, flat magnet - (sjekk at den virker gjennom stoffet før du kjøper) samt et stykke borrelås.

Dersom dette frister, kan du ta den nærmere i øyesyn i videoen lengst ned i artikkelen.

Flere varianter

Men hvorfor nøye seg med håndleddet når du kan feste skruer og spiker overalt? Bukseseler, belter, det er kun fantasien som setter grenser. På Magnogrips nettsider fant vi flere varianter, og noen av dem kan du se under:

Så enkelt, så genialt: Og du slipper å lete etter skruer på avveie. Foto: Produsenten
Du kan også få bukseseler med magnet og mobillomme. Foto: Produsenten
Magnogrip finnes også i en rosa variant, for dem som foretrekker det. Foto: Produsenten
Foto: Produsenten
Det vinnes også en veske som kan festes i beltet, for deg som trenger å ta med deg litt fler enn fem-ti spikre. Denne har ekstra sterk magnet i front. Foto: Produsenten
Hammerfeste med magnet til spiker. Foto: Produsenten
Det finnes også verktøybelter med magneter, så har du kontroll på alt. Foto: Produsenten