Helt harry eller helt herlig?

Ja takk, begge deler, skal vi tro DinSide Boligs lesere.

Si din mening!

  1. Oppussing
  2. Funkis-favoritt
  3. Helt harry eller helt herlig?


Etter årets gave- og interiørmesse på Lillestrøm, presenterte vi både våre favoritter - og en bildespesial med en rekke produkter vi rett og slett ikke klarte å like. Men med fare for å utnevne oss selv til diktatorisk møbelmotepoliti spurte vi våre lesere i etterkant hva de synes: Helt harry, eller helt herlig? Smaken er som baken. 65 prosent rangerte dem som stygg, styggere eller styggest, mens resten synes de var fine eller kjempefine.

Litt bredere uenighet var det da vi presenterte et utvalg av Norges fineste designmøbler. Overraskelsen var nok allikevel ikke så stor: Den originale Stressless-stolen gikk av med seieren, med en fjerdedel av stemmene. Ikke verst, når det var hele 27 godbiter å stemme på. Klassikerne Planet og den morsomme stolen Peel stakk av med henholdsvis annen- og tredjeplassen. Og produsent Ekornes ble så glad at avstemningen fikk spalteplass i selskapets internavis.

Rett før kulda satte inn i november, trakk vi frem en rekke av de nye peismodellene som kom på markedet i år. Vi spurte: Hot eller not? Mer enn halvparten kan vel ikke ta feil: Peismodellene var hotte som bare det.

Helt harry eller helt herlig? Illustrasjonsfoto: All Over Press Foto: All Over Press
Helt harry eller helt herlig? Illustrasjonsfoto: All Over Press Foto: All Over Press Vis mer


Rett før jul var vi tilbake omtrent der vi startet, med amerikansk-inspirerte julepyntete hus. Er det helt harry, uinteressant eller stemningsfullt? Mens syv av ti ga sin stemme til det første alternativet, fikk alternativ to 20 prosent, og drøye ti prosent synes det er både nydelig og stemningsfullt.

Vi ba leserne sende inn bilder av sine julehus, og fire av dem la vi ut til avstemning: Hvilket er årets julehus? Kampen var hard, mellom Huset i skogen og huset med lysslanger og musikk, men da vi lukket avstemningen fredag ettermiddag var det sistnevnte som til slutt gikk av med seieren med 53 prosent av stemmene, mot huset i skogens 45 prosent.