Endelig ser det ut til at AirPlay-muligheten på HBO Nordics iOS-app nærmer seg. Foto: Øyvind P
Endelig ser det ut til at AirPlay-muligheten på HBO Nordics iOS-app nærmer seg. Foto: Øyvind P Vis mer

HBO: På bedringens vei?

Fire gode nyheter fra HBO Nordic i dag.

Publisert
Sist oppdatert

HBO Nordic har fått en trå start i Norge. En ting er at erke-konkurrenten Netflix lanserte først, mens HBO irriterte potensielle kunder med sine stadig mer kryptiske utsettelser.

Det hjalp heller ikke at tjenesten ble sluppet i små drypp når de endelig startet opp, og at det kun var kundene som brukte Samsungs TV-app som faktisk fikk HD-kvalitet.

I februar ser det imidlertid ut til at dette vil løse seg.

Fire gode nyheter

I dagens nyhetsbrev kom det nemlig fire punkter du bør merke deg:

  • Endelig AirPlay! I februar lanseres endelig støtte for Airplay funksjonalitet. Det betyr altså at du som eier en iPhone, iPad eller iPod Touch kan vise innholdet direkte på TV-en via Apple TV. Det er i hvert fall noe undertegnede har savnet.
  • Endelig HD-kvalitet: Også dette skal komme i løpet av februar måned, og det er på høy tid. Dagens PC/Mac-kvalitet er nemlig ikke god nok. Dessverre sier ikke HBO Nordic nøyaktig hvilke enheter som omfattes.
  • HBO på Xbox360: Etter dette vil HBO også lansere egne applikasjoner for Xbox og andre enheter. Også dette er på høy tid. Nok en gang nevner de ikke hvilke andre enheter som omfattes, men med tanke på at PS3 er en svært populær konsoll i Norge får vi håpe at den også får sin egen HBO Nordic-applikasjon.
  • Eksisterende kunder får utvidet prøveperiode: Hvis du allerede har begynt på et HBO-abonnement, vil HBO nå utvide prøveperioden i enda en måned uten at du trenger å betale for den. Du kan dermed fortsatt avslutte abonnementet uten ytterligere forpliktelser, betingelsen er imidlertid at du husker å si opp innen 28. februar 2013.

Les også: Siste frist for Samsung-kunder!
Her er flere saker om HBO Nordic i Norge:
HBO lansert på Samsungs TV-app
HBO tilgjengelig for PC, Mac og Android
HBO på iPhone og iPad.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer