Hårete søppel

Det er flere enn Ari Behn som leker seg med påfulger.

Publisert
Sist oppdatert

Hvor mye moro kan man ha med et søppelspann? Den danske søppelspann-produsenten Vipp har ved flere anledninger gitt ulike kreative sjeler i oppgave å fornye den klassiske silhouetten.

Pimp mitt søppelspann.

Verdens dyreste søppelspann til Norge.

Denne gangen har de gitt den iranske stjernefrisøren Shan Rahimkahan frie hender, og resultatet har blitt til to limited edition søppelspann i, noe man vel må kunne kalle, en klasse for seg.

Se flere limited edition-varer her

Limited edition

Fra en påfugl til en annen... <i>Foto: Produsenten</i>
Fra en påfugl til en annen... Foto: Produsenten Vis mer


Du vil altså, i en begrenset periode kunne kjøpe ordinære Vipp søppelspann i sjokklilla, i tillegg til to helt spesielle limited edition-søppelspann; det ene med metallstuds formet som stiliserte påfugler, det andre kan vi vel kun karakterisere som hårete?

Vi kjøper at påfugler er et velkjent persisk motiv, som symboliserer skjønnhet og uforgjengelighet - men vi har litt vanskeligere for å svelge at det hårete lillavaskete søppelspannet skal forestille en vakker kvinne. For å være helt ærlig, så minner det mer om Fetter Its grandtante.

Vil du ta de spesielle spannene i nærmere øyesyn, blir de å se i Illums Bolighandel i House of Oslo fra 5. mars. Fra klokken 17-20 denne dagen markeres utstillingen med en event der de kjappeste kan bli stylet eller klippet av frisør Svetlana Jouini. Det var forøvrig også her Vipps forrige Limited-editionspann (det kom med pelsveske) sto utstilt. Det kostet 15.000 kroner, prisen på disse er foreløpig ikke kjent. Og så gjenstår det å se, om disse påfuglene blir like populære som Behns?

Ordinære søppelspann koster fra 1.695 til 2.895 kroner. Vipp-serien fås kjøpt i en rekke interiør- og baderomsutstyrsbutikker.

Vipp-serien fås også i nøytrale farger, og består av robuste søppelspann i tre ulike størrelser, håndklær, såpedispenser og toalettkost. <i>Foto: Produsenten</i>
Vipp-serien fås også i nøytrale farger, og består av robuste søppelspann i tre ulike størrelser, håndklær, såpedispenser og toalettkost. Foto: Produsenten Vis mer


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer