Vis mer

Har du styggere?

Bli med i konkurransen om å vinne en av tre designerkraner fra Gustavsberg.

Bidragene strømmer på i denne ukens baderomskonkurranse. I samarbeid med Gustavsberg gir vi bort tre designkraner fra Coloric-serien til dem som trenger det mest. Konkurransen går frem til fredag 27. februar klokken 12:00.

Se noen av de innsendte bidragene i bildekarusellen under.

Illustrasjonsfoto

Har man ingen kran å ta bilde av? Henrik Larsen fra Bergen hadde ikke det. For her var det ikke snakk om å erstatte en kran, men å ønske seg en pen kran til et baderom som ennå ikke er ferdig. I stedet for sendte han følgende ord, med et lett slitent illustrasjonsfoto:

"Det er nok mange som fortjener å vinne,
Så den rette blir nok vanskelig å finne, Men jeg skal gjøre det hele temmelig lett,
Velger dere meg, så velger dere rett,

Foto: Privat Vis mer


Ikke fordi jeg har en ufyselig kran,
Men fordi jeg har en strålende plan,
Vinner jeg denne kranen så fin og sort,
Ja, da gir jeg den bort,

Til min søster så kjær og god,
Dette blir hun gla for, vil jeg tro,
For hun er nygift og har begynt å bygge hus, Hjelp meg, til å gi henne en lykkerus,

Bildet under er selvsagt ikke relevant,
Men kanskje blir det slik om jeg ikke vant?"

Kan du bedre? Les mer om hvordan du deltar under bildekarusellen.


Slik deltar du:

Du kan vinne:

Det er ikke så mye som skal til for å friske opp baderommet. Her er Coloric i en maskulin svart utgave. Foto: Gustavsberg Vis mer


Tre heldige DinSide-lesere vinner hver sin Coloric-kran fra Gustavsberg. I tillegg til at kranserien legger vekt på design, og kommer i fem friske farger, har produsenten tenkt miljø i alle ledd: Det skal være hundre prosent miljøvennlig.

Blandebatteriet er i aluminium, helt uten miljøfarlig bly, som gjør kranene gjenvinnbare den dagen du skal bytte dem ut. Overflaten er anodisert og ikke lakkert, slik at den skal tåle hard medfart.

Coloric-kranene kommer i fargene rød, blå, svart, sølv og champagne, og veiledende utsalgspris er 1.995 kroner for servantbatteri. I serien finnes også matchende ettgrepsbatteri for dusj til 2.538 kroner, dusjsett til 1.413 kroner og ettgrepsbatteri for badekar til 3.644 kroner.