Har du Norges styggeste bad?

Råttent bad? Slunken lommebok? Nå kan du vinne baderomsutstyr for 70.000 kroner på DinSide Bolig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I samarbeid med Litex våtromssystem kårer DinSide Bolig Norges styggeste bad.

Er det ditt?

Da bør du gripe denne sjansen og sende oss bilde av ditt heslige bad: Har du Norges styggeste bad, kan du nemlig vinne baderomsmaterialer og utstyr verdt hele 70.000 kroner.

NB! Siste frist for innsending er søndag 16. september 2007.

Konkurransen:

Konkurransen vil gå over fem uker. I fire uker vil vi plukke ut en håndfull skrekkeksempler. DinSides lesere vil så stemme frem kandidater til en finale.

Finalen vil avgjøres av DinSides lesere - og en fagjury. Dersom det er uenighet, og det står mellom to kandidater, vil fagjuryens stemme veie tyngst.

Litex våtromssystem er membranplater som fungerer både som byggeplate og membran. Det kan brukes på både vegger og til mer kompliserte installasjoner, som innebygging av badekar, vist over. Foto: Litex
Litex våtromssystem er membranplater som fungerer både som byggeplate og membran. Det kan brukes på både vegger og til mer kompliserte installasjoner, som innebygging av badekar, vist over. Foto: Litex

Vis mer


Fagjuryen består av representanter for våtromssystemet Litex og DinSide Bolig.

Konkurranseregler

 • Send et eller flere bilder av ditt baderom, med en kort forklaring på hvorfor akkurat du skal vinne.
 • Bildene skal leveres i digital form, enten mms eller på e-post.
 • Ved innsending på e-post: Send til bad@dinside.no med "bad" i emnefeltet.
 • Ved innsending på mms: Send en mms til 1901. Meldingen koster 5 kroner i tillegg til det din mobiloperatør belaster deg.
  NB! Teksten under bildet må begynne med kodeordet BAD. Etter BAD må det være et mellomrom. Dette må være med, selv om du ikke har annen tekst.
 • Konkurransen har én vinner som kåres av en folkejury og en fagjury.
 • Arrangøren forbeholder seg retten til å vise innsendte bilder på sine nettsider ved senere anledninger.
 • Dersom det er personer med på bildet, eller bildene, er det innsenders ansvar å sørge for at avbildete personer er gjort kjent med, og har gitt tillatelse til, at bildene kan offentliggjøres. Dersom arrangør skulle være i tvil om dette er tilfelle, vil bildene ikke bli med i vurderingen.
 • Konkurransen er åpen for alle, untatt ansatte i Aller Internett, Litex, Text 100, Fjordbad og Flisekonsulenten, samt deres nærmeste familie.
 • Vinneren vil bli offentliggjort på DinSide.no den 28. september.

Premien:

Litex våtromssytem til hele badet, inkludert plater til innbygging av for eksempel badekar og vask, eller bygging av dusjnisje. Monteringstilbehør, membran og støpemasse er også inkludert. Verdi er cirka 40 000 kroner.

Gavekort fra Fjordbad, leverandør av badekar og massasjekar, pålydende 20.000 kroner.

Gavekort fra Fliskonsulenten, importør av keramiske fliser fra Villeroy & Boch: 10.000 kroner.

Montering av produktene inngår ikke i premien, men Litex formidler gjerne kontakt med godkjente håndverkere og vil gjerne bistå med å følge opp vinneren i etterkant.

Les mer om premieleverandørene våre her: Litex, Fjordbad, Fliskonsulenten.