Har du Norges styggeste bad?

Råttent bad? Slunken lommebok? Nå kan du vinne baderomsutstyr for 70.000 kroner på DinSide Bolig.

I samarbeid med Litex våtromssystem kårer DinSide Bolig Norges styggeste bad.

Er det ditt?

Da bør du gripe denne sjansen og sende oss bilde av ditt heslige bad: Har du Norges styggeste bad, kan du nemlig vinne baderomsmaterialer og utstyr verdt hele 70.000 kroner.

NB! Siste frist for innsending er søndag 16. september 2007.

Konkurransen:

Konkurransen vil gå over fem uker. I fire uker vil vi plukke ut en håndfull skrekkeksempler. DinSides lesere vil så stemme frem kandidater til en finale.

Finalen vil avgjøres av DinSides lesere - og en fagjury. Dersom det er uenighet, og det står mellom to kandidater, vil fagjuryens stemme veie tyngst.

Litex våtromssystem er membranplater som fungerer både som byggeplate og membran. Det kan brukes på både vegger og til mer kompliserte installasjoner, som innebygging av badekar, vist over. Foto: Litex

Vis mer


Fagjuryen består av representanter for våtromssystemet Litex og DinSide Bolig.

Konkurranseregler

Premien:

Litex våtromssytem til hele badet, inkludert plater til innbygging av for eksempel badekar og vask, eller bygging av dusjnisje. Monteringstilbehør, membran og støpemasse er også inkludert. Verdi er cirka 40 000 kroner.

Gavekort fra Fjordbad, leverandør av badekar og massasjekar, pålydende 20.000 kroner.

Gavekort fra Fliskonsulenten, importør av keramiske fliser fra Villeroy & Boch: 10.000 kroner.

Montering av produktene inngår ikke i premien, men Litex formidler gjerne kontakt med godkjente håndverkere og vil gjerne bistå med å følge opp vinneren i etterkant.

Les mer om premieleverandørene våre her: Litex, Fjordbad, Fliskonsulenten.