Bor du i en evig byggeplass? Nå vil TVNorge gi deg et spark bak. Foto: Ifi.no/Photo.com
Bor du i en evig byggeplass? Nå vil TVNorge gi deg et spark bak. Foto: Ifi.no/Photo.comVis mer

Har du møtt oppussingsveggen?

Nå vil TVNorge gi deg et spark bak.

Produksjonsselskapet Strix søker etter personer eller familier som har tatt på seg et oppussingsprosjekt de ikke klarer å fullføre.

- I utgangspunktet leter vi etter familier som har gått på oppussingsveggen. Som har startet på et oppussingsprosjekt, som nå har stagnert. Dette kan ha forskjellige årsaker; penger eller lysten tar slutt - og de ikke vet hvor de skal fortsette, sier Jens Hesselberg, produksjonsleder i Strix til DinSide.

Les også: Slik får du andre til å pusse opp for deg

Tenker du med gru på tidligere oppussingsprogram, der boligens eiere blir sendt til syden, eller naboen, og kommer hjem til et hjem fullt av "kreative" løsninger bygget i MDF, kan du slappe av. Her er det du som har siste ordet når det skal bestemmes hvor skapet skal stå, og hvilken farge veggen skal males i.

- Det er ikke snakk om ekstrem oppussing. Vi skal ikke pusse opp huset for dem, sier Hesselberg. De som blir valgt ut til å være med i programmet skal selv være med på oppussingen underveis.

- Er det snakk om et helt hus, tar vi kanskje et rom eller to, og så setter vi dem i gang, slik at de kan få en plan for videre oppussing. Målet er at de skal kunne se enden på visen. Det er jo gjerne folk som har holdt på i 5-10 år med å pusse opp et hus, og de har alt for mange prosjekter gående samtidig.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Innspillingen starter før sommerferien.

Alt om oppussing på DinSide finner du her

Høres dette ut som det er noe for deg eller noen du kjenner? På TVNorges nettsider kan du fylle ut et
søknadsskjema
, og sende inn en video eller bilder som viser hvordan ståa er.

Søknadene behandles fortløpende, ifølge Hesselberg vil absolutt siste frist være i midten av juni. - Men jeg vil anbefale folk å sende inn så fort som mulig, for vi er allerede godt i gang med å gå igjennom søknadene, avslutter Hesselberg.