Håndlagete TVer fra 40-70 tommer.  Foto: Produsenten
Håndlagete TVer fra 40-70 tommer. Foto: ProdusentenVis mer

Håndlagde TVer? Ja takk

Lyd og bilde i alle rom - uten kabelspagetti.

NCMS, eller Norwegian Custom Media Solution, har spesialisert seg på lyd- og bilde-løsninger som passer deg. Og med deg, menes selvfølgelig de som vil skille seg ut fra den gemene hop, og som i tillegg har råd til å betale for moroa.

Hvem er kundene?

- Når det gjelder innbygningsløsninger er de typiske kundene folk som har lyst til å holde en litt lav profil, og som av ulike grunner ikke har lyst til å handle over disk på Elkjøp, sier Marius Jensen fra NCMS.

Og det er ingen tvil om at mange av kundene kommer til oss via bekjentskaper. De har for eksempel vært hjemme hos noen venner og blitt imponert over hvor godt multiromsløsningene har virket, og får så lyst på det samme selv.

Skjuler kabelrotet

Multiromsunderholdning betyr i praksis at du plasserer alle komponentene dine ett sted i huset, for så å få alle lyd- og bilde-signalene fordelt til de ulike rommene dine. Høyttalerne bygges også inn i veggene, eller i taket om du ønsker det.

Den store fordelen er selvsagt at du slipper unna synlige kabler og å ha en haug med komponenter i alle rom, samtidig som alle husets beboere fritt kan høre på den musikken, eller se på akkurat den filmen (eller TV-kanalen) de selv måtte ønske.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den bitre sannhet for oss lønnsslaver er dessverre at det ikke finnes noen øvre grense for hvor mye moroa kan koste, NCMS skaffer kort og godt det kundene vil ha, og da blir som regel prisen deretter.

De fleste kundene får proffe montører til å stå for installasjonen, men har du en håndverker i magen og har lyst til å prøve deg fram er selvfølgelig også det mulig. Og inngangsbilletten trenger heller ikke å være avskrekkende, du får f.eks. et sett med innbygningshøyttalere fra amerikanske Parasound fra 2.500 kroner og oppover.

Du vil vel ikke ha denne kabelspagettien (til venstre..) i stua? Neppe. Til høyre ser du hvordan frontpanelet kan se ut. Dette er forøvrig bare et skap, det finne private hjem med tre slike...
Marius Jensen fra NCMS.
Til venstre ser du en av høyttalerne som kan bygges inn i veggen. Til høyre ser du hvor diskret resultatet blir. Øverst har du en vegghøyttaler, og nederst en takhøyttaler.
Du kan selvsagt bruke så mye penger du vil, men det behøver ikke å være dyrt. Et sett med disse koster 2.500 kroner.
Du kan selvsagt bruke så mye penger du vil, men det behøver ikke å være dyrt. Et sett med diss koster 2.500 kroner. - Så smal er altså høytaleren.
Hantarex-TVene kommer i størrelser fra 42 til 70-tommer. De siste toppmodellene kommer også i børstet aluminium hvis du ønsker det.

Se bilder:


-Vi tilbyr også TVer fra Hantarex fra 42 til 70-tommer, sier Jensen. Dette er TVer som i langt større grad enn vanlig blir satt sammen av personer i stedet for maskiner. Vår filosofi er at håndlagde og håndtestede produkter har en bedre kvalitet.

Prisene på Hantarex-TVene starter på 22.900 kroner for 42-tommeren.