Grillbot: Roboten som vasker grillen for deg

Grillsesongen 2013 nærmer seg med stormskritt, så nå gjelder det å ha utstyret i orden.

Grillbot Premium kommer i tre ulike farger, i tillegg har du en litt mer anonym basisversjon. Foto: Bilde fra produktvideo
Grillbot Premium kommer i tre ulike farger, i tillegg har du en litt mer anonym basisversjon. Foto: Bilde fra produktvideo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Grillmat smaker ikke bare godt, det er enkelt å lage også. Ulempen kommer imidlertid i etterkant, når du må skrubbe bort de svidde restene, for ikke å snakke om de utallige lagene med innbrett fett fra forrige helgs storgrilling ... For ikke å snakke om forrige sesong.

Det er altså dette problemet Grillbot vil løse for deg.

Vil du heller gjøre det selv? Slik renser du grillen raskt og effektivt

Rengjør grillen på fem minutter

Grillbot fungerer omtrent som de kjente støvsuger- og vaske-robotene: Alt du trenger å gjøre er å trykke på start og sette den på grillristen, så starter den automatisk rengjøringen slik at du kan slappe av.

Se presentasjonsvideo fra oppfinneren her:

Er den kraftig nok?

Hvis du har slurvet med renholdet har du sikkert merket at du må skrubbe ganske hardt for å fjerne alle matrestene fra grillristen.

Spørsmålet er selvsagt om Grillbot er kraftig nok.

Svaret får vi dessverre ikke før vi har testet den selv, men i følge produsenten skal den i hvert fall gjøre jobben.

I standardmodus vil Grillboten i fem minutter om gangen, men du kan også velge et lengre program om grillen er spesielt skitten eller den ikke får med seg alt i første runde.

Totalt har Grillbot tre ulike motorer, og tre stålbørster som kan skiftes ut med nye når de blir slitt. Den har også en LED-diode som varsler når Grillboten trenger lading.

PS: Grillbot er ventet på markedet i løpet av denne våren, og kommer i to ulike versjoner: En premium-modell til cirka 100 dollar, og standardversjonen som starter på 70 dollar.

DinSide skal selvsagt gjøre vårt beste for å få et eksemplar inn på test.

Les også: Nå skal grillen være stor og kul

I videoen under kan du se oppfinnerens presentasjon av Grillbot:


Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!