I dag får 100.000 Canal Digital-kunder tilgang på musikktjenesten Wimp. Foto: Wimp.no
I dag får 100.000 Canal Digital-kunder tilgang på musikktjenesten Wimp. Foto: Wimp.noVis mer

Gratis Wimp til 100.000 i dag

Slik sjekker du om du får.

Ganske nøyaktig ett år etter at norske Aspiro lanserte Spotify-konkurrenten Wimp, inngikk selskapet en avtale med Canal Digital om distribusjon av tjenesten til alle selskapets 700.000 digital-TV-abonnementer.

Tjenesten skal rulles ut fortløpende denne våren, og i dag skal altså 100.000 få tilgang.

Prøv Spotify premium helt gratis

Trinnvis utrulling

Ifølge kommunikasjonsdirektør i Canal Digital, Kenneth Tjønndal Pettersen, har allerede noen tusentalls kunder vært med på å teste musikktjenesten.

- [I dag] vil 100.000 nye kunder få tilgang, bekrefter Tjønndal Pettersen til DinSide.

- Vi må tilby noe mer for å være konkurransedyktige,sa informasjonsdirektør hos Canal Digital, Kenneth Tjønndal Pettersen da samarbeidet med Wimp ble annonsert. Foto: Bjørn Eirik Loftås
- Vi må tilby noe mer for å være konkurransedyktige,sa informasjonsdirektør hos Canal Digital, Kenneth Tjønndal Pettersen da samarbeidet med Wimp ble annonsert. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer


Han forklarer at de ruller ut tjenesten trinnvis for å sikre en god kundeopplevelse.

Satser sterkt i 2011: Nå skal det bli morsomt å være Canal Digital-kunde

Når får du tilgang?

Ifølge Tjønndal Pettersen vil Canal Digital fortløpende orientere kundene direkte når de får tilgang. Og de som har fått tilgang vil også kunne se det på MinSide.

Er du ikke blant dem som får tilgang i dag, må du vente litt til. - I midten av mai er planen at 700.000 har tilgang på Wimp, sier Tjønndal Pettersen.

Det er Canal Digital som tar den økonomiske belastningen av Wimp-samarbeidet. Ifølge informasjonsdirektøren må man tilby noe mer enn bare TV-kanaler for å møte konkurransen i dagens TV-marked.

- Vi vet at våre kunder ønsker tilgang til filmer, lydbøker og spill, og over 70 prosent av dem ønsker også at musikk skal være en del av totaltilbudet, fortalte Tjønndal Pettersen til DinSide da tjenesten ble annonsert i februar.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Les mer om hvordan tjenesten vil fungere: Canal Digital-kunder får fri tilgang til Wimp

På nett: Canal Digital, Wimp