Gratis hjelp til boligkjøpet

Klokken 13 i morgen holder vi nettmøte om kjøp og salg av fast eiendom. Du kan sende spørsmålet ditt allerede i dag.

Vanskelige spørsmål?

Det er mye tung materie og tenners gnissel i uenigheter etter kjøp og salg av bolig. Dette til tross for at Avhendingsloven er ment å løse de verste flokene.

I morgen klokken 13 forsyner DinSide i samarbeid med Advokatenhjelperdeg.no derfor våre lesere med en ekspert innen boligsalg og - kjøp, som svarer på spørsmål i hele to timer.

Partner E. Botolf Botolfsen jr. i Frick Langseth Advokatfirma DA svarer på spørsmål 13 - 15 i morgen.
Partner E. Botolf Botolfsen jr. i Frick Langseth Advokatfirma DA svarer på spørsmål 13 - 15 i morgen. Vis mer


Advokat E. Botolf Botolfsen jr. er partner i Frick Langseth Advokatfirma DA, og har tung kompetanse i rettsforhold knyttet til eiendom. Han har blant annet deltatt i flere lovutvalg på området.

Nettmøtet med Botolfsen her på DinSide, skjer i samarbeid med advokatenhjelperdeg.no, som er advokatforeningens nettjeneste.

Spør i dag!

Er du misfornøyd med en bolig du har kjøpt, lurer du på hva du kan klage på og hvordan, skal du selge bolig og lurer på hvordan du best unngår problemer, kan du i morgen få gode, faglige råd - helt gratis.

Du kan sende inn ditt spørsmål allerede nå. Send en e-post til juss@dinside.no.

Alt om avhending

Lov om avhending av fast eiendom (avhendingsloven) regulerer rettigheter og plikter ved kjøp og salg av fast eiendom. Med fast eiendom menes tomta/grunnen og det som er varig knyttet til grunnen, f.eks. bygninger, grunnmur, tre o.l.

  • Loven gjelder dersom du kjøper:
  • enebolig, rekkehus, selveierleilighet, borettslagleilighet, gårdsbruk, hytte eller liknende
  • tomt
  • et hus og ei tomt under ett.