Maze er rustikt, enkelt og billig. Bak det står blant annet stjernekokk Gordon Ramsay. Foto: Royal Doulton
Maze er rustikt, enkelt og billig. Bak det står blant annet stjernekokk Gordon Ramsay. Foto: Royal DoultonVis mer

Gordon Ramsay har fått sin egen kjøkkenserie

Får han en plass på kjøkkenet ditt?

Gordon Ramsay, den Michelin-stjernebefengte britiske restauranteieren og TV-kokken som får Hellstrøm til å virke som en middels irriterende gretten onkel, kan mer enn å banne, lage mat og skjelle ut sine ansatte.

I samarbeid med den britiske serviseprodusenten Royal Doulton har han nå utarbeidet en serien Maze (labyrint, på norsk) i steingods. Maze har et enkelt, men robust utseende og priser som er lette å like, og er langt mer budsjettvennlig enn en tur på en av Ramsays restauranter med samme navn.

Ramsay har en rekke restauranter i Europa, Amerika, Asia og Australia, og avdelinger av Maze finner du blant annet i London, Melbourne, Doha, New York og Cape Town. (I sistnevnte bør du visstnok ikke vente til det haster før du går for å pudre nesen, for fasilitetene befinner seg innerst i en labyrint.)

Knust arvegodset? Her får du supplert utgått servise

Full pakke

I tillegg til steingodset, som kommer i hvitt, lyseblått og grått, er det også glass, kniver og kasseroller i Maze-serien. Alt skal være testet av Ramsays eget kokketeam.

Prisene starter på 45 kroner for små boller og kaffekopper, du får 12-delers servise for en drøy femhundrelapp. Knivene koster et par hundre kroner. Se bilder og flere priseksempler i bildekarusellen under.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Gryter, stekepanner og dampilegg (helt til høyre). Priser fra 369 for den minste stekepannen til 675 for den største gryten. Hele serien kan brukes på alle typer koketopper; gass, keramisk og induksjon. Foto: Royal Doulton
Det er laget fire typer glass som hører til. Vann og drinkglass koster 153 kroner for et sett med fire, mens hvit- og rødvinsglass koster 207 for et sett på fire. Foto: Royal Doulton
Serviset kommer i en rekke forskjellige deler. For et sett med 12 deler, frokosttallerkner, boller og tallerkner, må du ut med 522 kroner. I bakgrunnen kan du også skimte ildfaste former, som også vil gjøre seg godt på bordet. Den kvadratiske koster 315 kroner. Foto: Royal Doulton
Knivblokk, 1305 for sett. Knivene koster fra 153 til 315 kroner per stk. Foto: Royal Doulton
Maze er rustikt, enkelt og billig. Bak det står blant annet stjernekokk Gordon Ramsay. Foto: Royal Doulton
Gryte med godt grep i håndtaket, 24 cm i diameter, til 676 kroner inkludert lokk. Foto: Royal Doulton
Like skarp som skaperen? Kokkekniv til 315 kroner. Foto: Royal Doulton
Koppen koster 45 kroner. Foto: Royal Doulton


Les også: Motedesignerne vil til bords og til sengs med oss.

For mer informasjon, se Agent Sorgenfris nettsider.