LEEMAXZ: Liten, lett, fargerik og billig. Foto: Produsenten
LEEMAXZ: Liten, lett, fargerik og billig. Foto: ProdusentenVis mer

Glem bærbar PC

Nå er det bærbar TV som gjelder.

Er du en av dem som skulle ønske du hadde TV i hvert eneste rom? Selv om TV-er nå har blitt så rimelige at det ikke er økonomisk uoppnåelig for de fleste, er det imidlertid ikke like sikkert at det er smart.

For dersom du aldri vil bruke TV-en på kjøkkenet og kontoret samtidig, eller du ikke ønsker at barna skal ha ubegrenset tilgang til TV på rommet sitt, kan det kanskje lønne seg å satse på en bærbar variant.

Grundigs 19-tommers TV Leemaxx er ikke bare liten, den er også lett. Den veier usle 3 kilo, og et integrert håndtak gjør den lett å frakte rundt.

Les også: Slik får du TV på badet.

Spesifikasjoner

Leemaxx-en har innebygget DVB-T-mottaker (MPEG-4), som er godkjent av RiksTV, og derfor kan erstatte en RiksTV-dekoder. Det er den imidlertid ikke alene om. Se også TV-ene som har innebygget Canal Digital-dekoder.


Det er også mulighet for 12 volt-drift av TV-en, slik at du kan bruke den på hytte med solcelleanlegg, i bobil eller campingvogn. Den kan brukes som ekstern dataskjerm, og LCD-TV-en har spesialinnstillinger for spill.

Leemaxx 19" fås i fem ulike fargekombinasjoner; Hvit/sølv, hvit/grønn, hvit/rosa, svart/rød og svart/mørkegrå.

Vi kommer ikke til å teste denne TV-en, men dersom du er i markedet for en rimelig TV kan du lese vår test av 32-tommeren fra Thomson, som du får for en halv tusenlapp billigere.

Artikkelen fortsetter under annonsen

TV-ens strømforbruk

Mange TV-er er heller ikke særlig miljøvennlig, for dem som har klodens fremtid i tankene. Vet du hvor mye strøm TV-en din bruker?

Elektronikkbransjen har laget en guide som skal gjøre det enkelt for deg å finne ut hvor mye strøm din TV bruker i løpet av et år, og den finner du på Elektronikkbransjens nettsider.