<i>Foto: Elisabeth Dalseg</i>
Foto: Elisabeth Dalseg Vis mer

Gjør matlagingen til en fest!

KINDEREGG: Vi kan ikke garantere for det kulinariske resultatet, men den funklende kjøkkenviften fra Elica - Star - gjør det definitivt mer glamorøst å stå over grytene.

Publisert
Sist oppdatert

Vi kom over Star på den svenske kjøkkenprodusenten Tibroköks stand på møbelmessen i Stockholm.

Tibrokök viste frem sin tolkning av minimalismens død på kjøkkenet; et kjøkken med gullbelagte fronter, lateksputer bak kjøkkenbenken for enkelt renhold (anbefales ikke å prøve bak komfyren, dette var kun gjort for utstillingens skyld), medaljongmønstret tapet, og til slutt stjernen i showet: en funklende kjøkkenvifte.

Vi falt pladask. Lys til matlagingen, vifte til stekeosen - og litt glamour til matlagingen. Og siden mye av matopplevelsen sitter i øynene kan vi tippe at i hvert fall kokken vil synes maten smaker litt bedre enn den ellers ville ha gjort.

>> Se nærmere på viften

Ikke veldig praktisk?

Fullt så festlig er nok ikke jobben med å rengjøre viften. Selv om motoren drar godt, må de små prismene pusses, en for en. For ren må den være, dersom det skal være glamour på kjøkkenet.

Interessert? Elicas skandinaviske distributør holder til i Danmark, og kan kontaktes for nærmeste utsalgssted, og prisforespørsler. Kontaktinformasjon finner du på Elica Collections nettsider.


Gjør matlagingen til en fest!Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer