Get gjør det enklere enn før å leie film fra sofakroken.
Get gjør det enklere enn før å leie film fra sofakroken. Vis mer

Get lar deg leie film med fjernkontrollen

Ved hjelp av den nye dekoderen fra Get vil yndlingsfilmene dine kun være et enkelt trykk unna.

I dag lanserer Get tjenesten Filmleie, som gjør det mulig å leie filmer kun ved hjelp av fjernkontrollen. Tjenesten tilbyr et stort utvalg filmer innen mange ulike sjangere, inkludert filmer i det HD-format.

Filmene leies for 24 timer av gangen og prisen vil ligge på mellom 9 og 59 kroner.

Kun Oslo i første omgang

Tjenesten blir i dag tilgjengelig i deler av Oslo, og innen utgangen av året vil alle Get-kunder i oppgradert digital-tv nett kunne bestiller filmer direkte med fjernkontrollen. Forutsetningen for tjenesten er at man har en dekoder fra Get som er klargjort for Filmleie.

Sjekk også
testen av Gets HD-dekoder her!

− Leie av film kan ikke gjøres enklere og mer brukervennlig enn dette. Svært mange forbrukere er interessert i film, og med så mange titler, fra klassikerne til blockbusterne, har Get sine kunder mange gode filmopplevelser i vente, sier produktdirektør i Get, Tom Jahr.

Stort utvalg av filmer

Majoriteten av filmene leveres av filmdistributøren SF Anytime. Hver uke blir nye filmer tilgjengelig i filmleietjenesten, mange på samme tidspunkt som de kommer ut i videobutikkene. Mange av de mest kjente filmstudioene vil ha filmene sine tilgjengelig i tjenesten allerede ved lansering, inkludert 20th Century Fox, Universal, Buena Vista, Metro Goldwyn Mayer og New Regency.

Artikkelen fortsetter under annonsen

I tillegg kommer filmer fra 30 skandinaviske distributører. Flere nye Hollywood-studioer vil være på plass om kort tid, og på sikt vil også tv-serier inngå i tjenesten.

Les også kommentaren Get gjør en elendig jobb ...

Se flere ganger

Filmen kunden bestiller er tilgjengelig i 24 timer, og man kan pause, spole og se den så mange ganger en ønsker innenfor denne perioden.

− Get er blant de første kabel-tv selskapene i Europa med en slik tjeneste, og med denne lanseringen gjør vi et kjempesprang i forhold til brukervennlighet og tilgjengelighet. Dette er en tjeneste for folk flest, sier Tom Jahr i Get.

I tillegg til filmene fra SF Anytime er også voksenfilmer fra Chello Media tilgjengelig. For å få tilgang til disse filmene må kunden taste inn en ekstra PIN kode, i tillegg til den PIN koden som kreves for å bestille øvrige filmer.

Her kan du lese om Norges første HD-kanal