Getkunder med HD PVR kan få Canal+ gratis i en måned. Foto: Get/DinSide
Getkunder med HD PVR kan få Canal+ gratis i en måned. Foto: Get/DinSideVis mer

Get-kunder får fjernstyring

Og noen heldige kan også få gratis fotballkamp.

Utvalgte Get-kunder som allerede har selskapets HD-PVR (dekoder med opptaksfunksjon) fikk på fredag et tilbud det er vanskelig å si nei til.

Selskapet lokket der med Canal+ Total fritt i en måned, og det helt uten forpliktelser.

Filmkanalene til Canal+ (totalt åtte kanaler) har et stort utvalg av spillefilmer og TV-serier, men det er sikkert ikke alle som har fått med seg at de også viser livesport.

Og den store rosinen i pølsa er da også at Canal+ er den eneste TV-kanalen som viser EM kvalifiseringskampen mellom Danmark og Norge den 6. september. Dermed kan du altså snike deg til en gratisvisning av kampen i din egen stue.

Oppdatert: Men ikke til alle. DinSide fikk nettopp bekreftet at tilbudet kun har blitt sendt ut til et begrenset antall kunder. Hvis du ikke har fått tilbudet allerede, vil du altså ikke kunne benytte deg av det. Alle kundene kan imidlertid få et tilbud på Canal +, der man binder seg for 12 måneder - men slipper å betale for de to første. Dette tilbudet er dessverre ikke like godt. DinSide beklager misforståelsen.

Ville si opp TV-abonnement i februar, måtte vente til desember

Slik gjør du det

For å få tilgang til gratis Canal+ i en måned, må du svare på tekstmeldingen du har mottatt, og bekrefte e-postadressen selskapet har lagret på deg. Dette gjøres ved å sende en SMS med kodeord CANAL og din e-postadresse til 2262, så får du mer informasjon.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Men vil ikke dette binde deg til Canal+?
Nei, det ser faktisk ikke slik ut. En av våre kollegaer har nemlig benyttet seg av tilbudet, og i bekreftelsen han fikk fra Get står det svart på hvitt:

"Gratis perioden løper i 30 dager fra du aktiverer CANAL+. Abonnementet vil automatisk avsluttes etter at prøveperioden er utgått. Tilbudet er gyldig fram til og med 10. september."

Både Get og Canal+ vil naturlig nok at så mange kunder som mulig skal fortsette med pakken, og de forbeholder seg derfor retten til å ta kontakt med deg i løpet av gratismåneden. Her gjelder det altså å ha svaret klart, om du har bestemt deg for å ikke fortsette.

Les også: Frustrert ViaSat-kunde bundet i abonnement

Get lanserer også fjernstyring

I likhet med Altibox har Get lenge latt deg styre dekoderen via selskapets nettsider. Nå har de imidlertid tatt steget fullt ut, og lansert dedikerte apper både til iPhone, iPad og Android-baserte mobiler.

Appene gir deg en full programoversikt syv døgn fram i tid, slik at det skal være enda enklere å ta opp favorittserien eller fotballkampen du har glemt. Du skal også kunne søke i filmer og serier som ligger i Gets Filmarkiv, men bestillingen her må gjøres via dekoderen.

Hvis du ikke har en iOS- eller Android-enhet kan du fortsatt gå inn på inn på Gets vanlige mobilsider.

PS: Tjenesten er gratis, men du må dekke eventuell datatrafikk.