Genialt stygg

Deilig design, eller stygt som bare det?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du tenkt til å pusse opp badet, men vil tenke litt utradisjonelt? Da bør du ta en titt på dette baderomet fra kanadiske Julien. Her blandes kald minimalisme med helt originale innredningsløsninger.

>> Se bildene her

Spesiellt toalett

Kanskje den mest originale av ideene til Julian er toalettet som kan dekkes til. Når du er ferdig på do skyver du et trepanel over doen, slik at den ikke synes. Et must for alle som synes doer er ekle, eller som rett og slett vil få mer ut av kvadratmeterne?

Toalettet har en prislapp på nesten 62.000 norske kroner.

Selskapet Julien står bak denne originale doen. Klikk på bildet for å gå til bilespesial. 
Foto hentet fra Julien.com
Selskapet Julien står bak denne originale doen. Klikk på bildet for å gå til bilespesial.
Foto hentet fra Julien.com Vis mer


Og om ikke denne spesielle toalettløsningen var nok, kan du løfte opp treverket foran doen. Og hva har du der? Et fotbad, så klart.

>> Se bildene her

Norges styggeste bad

Om du synes dette designtoalettet er stygt, bør du ta en titt på disse badene. For noen uker siden kåret DinSides lesere Norges styggeste bad. Badet til familien Fylkesnes fra Bergen stakk av med den tvilsomme tittelen, samt baderomsmaterialer og utstyr til en verdi av 70.000 kroner.

Badet var bare på 2,5 kvadratmeter, og har ikke blitt gjort noe serlig med på over 50 år. Så det er virkelig på tide med en oppussing.

Se bildene av landets styggeste baderom.

Kilder: Julien.ca og Bornrich.org

Interiør og design: