Den britiske hageoppfinnelsen Wheelbarrow Booster gjør trillebåren din MYE større, og kan spare mange turer frem og tilbake for deg med hage. Foto: Produsenten
Den britiske hageoppfinnelsen Wheelbarrow Booster gjør trillebåren din MYE større, og kan spare mange turer frem og tilbake for deg med hage. Foto: Produsenten Vis mer

Genial oppfinnelse sparer mange turer med trillebåren

Hagegale briter med smart oppfinnelse.

Publisert
Sist oppdatert

Noen ganger må det ryddes, og høsten er høysesong for transport av avfall i hagen. Noen ganger har man så mye som skal flyttes, at turene med trillebår blir alt for mange. Det har noen britiske Petter-Smarter funnet opp en løsning på.

Far og sønn-teamet Mike og Joe Smith har muligens også skutt en liten gullfugl med oppfinnelsen. De har i løpet av det første året allerede solgt en million enheter av sin smarte trillebår-forstørrer.

Sjekklisten: Slik forbereder du hagen på vinteren

En ekstra kant

Det lette og svært lite plasskrevende produktet er som en krave du trer på trillebåren. En elastisk del nederst holder produktet fast og tett til kanten på trillebåren. En relativt stødig presenning står opp rundt hele kanten og gjør det mulig å fylle trillebåren med dobbelt så mye innhold som den normalt kan ta.

Produktet har fått navnet Wheelbarrow Booster, og kan bestilles fra produsentens nettsider til 12,99 pund (cirka 120 kroner) pluss frakt og omkostninger. Den finnes i flere farger.

Selvbygg: Slik lager du en praktisk rampe

Her er flere smarte produkter du kan ha bruk for nå


Har du større masser som skal flyttes? Kanskje du skal vurdere om transportbånd er en løsning.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer