<b>HEIT POTTE:</b> Hot-Pot BBQ fra Black + Blum er et skikkelig kinderegg: Grill og blomsterpotte i ett jafs. Foto: black+blum
HEIT POTTE: Hot-Pot BBQ fra Black + Blum er et skikkelig kinderegg: Grill og blomsterpotte i ett jafs. Foto: black+blumVis mer

Genial grill

Supersmart grill for deg med begrenset uteplass.

Hot-Pot BBQ er en skikkelig luring. Forkledd som en potteplante i en ganske anonym terracottakrukke, åpenbarer den seg som en fullverdig grill når den kler av seg toppen og avdekker sine egentlige hemmeligheter.

Grillen er designet av Black + Blum, som er kjent for sine funksjonelle produkter med design egnet til å sjarmere og underholde.

Den heite blomsterpotta har blitt så godt mottatt etter sin debut på International Contemporary Furniture Fair under New York Design Week, at den allerede er utsolgt - før produktene er kommet på lager!

Foto: black+blum
HEIT POTTE: Hot-Pot BBQ fra Black + Blum er et skikkelig kinderegg: Grill og blomsterpotte i ett jafs. Foto: black+blum
Foto: black+blum
Foto: black+blum
Foto: black+blum
Foto: black+blum
Foto: black+blum


Utseendet kan bedra

Du skal merke deg at grillen kun ser ut som en terracottakrukke - den er ikke det. Det er altså ingen vits overhode å dumpe lecakulene og rigge til mors gamle terracottakrukker med grillkull istedet.

Hot-Pot BBQ er laget i rustfritt stål, med et varmeisolerende keramisk trekk. Potta har en diameter på 37 centimeter, og er 27 centimeter høy. Grillarealet er på 29 centimeter i diameter. Det er kanskje ikke her du griller de største steikene, men det holder vel til noen pølser, et par koteletter eller noen fiskestykker.

Og legg merke til: Her kan du altså få grill og urtehage i ett. Og noen vil endog (være så frekk? å) si at dette er en grill som tar seg bra ut, når den ikke er i bruk - i motsetning til konvensjonelle griller. Vi skal ikke argumentere for hverken det ene eller det andre synspunktet her, men konstaterer kun at noen vil mene at en konvensjonell grill ser bra (og kanskje endog bedre?) ut enn ei blomsterpotte ...

Artikkelen fortsetter under annonsen

Uansett gir blomsterpottegrillen deg mulighet til alltid å ha friske urter i nærheten, til matlagingen. Om du husker å vanne.

Her kan du også se noen smarte balkonggriller

Meld din interesse

Selv om produktet allerede er utsolgt, er det håp. Du kan melde din interesse til Black + Blums nettbutikk, og bli varslet straks grillen er tilgjengelig igjen.

Da er det bare å sitte på gjerdet (eller balkongen) og vente.

Grillen koster 99 pund, eller 891 norske kroner, ved kjøp fra Black + Blums offisielle nettbutikk. Dertil kommer frakt og moms til Norge. Fraktkostnadene avhenger av pakkens vekt og størrelse, og ligger på mellom 10 og 18 euro, ifølge Black + Blum.

Uansett om du velger gass eller kull: Slik får du mest ut av grillen