Genial fjernkontroll - hva med lyden?

Dette er den desidert kuleste fjernkontrollen vi har sett på våre test-TVer. Ikke bare ser den bra ut, den virker godt også.

Genial fjernkontroll - hva med lyden?
[Ugjyldig objekt (NAV)]
Genial fjernkontroll - hva med lyden?


Vi synes det er en gåte at enkelte TV-produsenter bruker store pengesummer på å lage stilige flatTVer, for så å utstyre dem med en slapp og stygg plastdings av en fjernkontroll.

Heldigvis har ikke Philips falt i denne fellen.

Fjernkontrollen er liten og elegant, den er cirka en cm tykk, men gir likevel et meget solid inntrykk. Den ligger godt i hånden og har god respons. Når den i tillegg er utstyrt med en rekke praktiske hurtigtaster er det lite å klage over.

Den kan også styre DVD-spillere fra Philips, men takler dessverre ikke spillere fra andre fabrikanter. Skal vi være ordentlig pirkete savner vi også bakgrunnsbelysning. Likevel: Her har Philips satt en ny standard.

Høyttalerne

Høyttalerne sitter fast i TV-chassiet og kan altså ikke tas av. Til daglig bruk gir de helt akseptabel TV-lyd, og det er en manuell equalizer for fininnstilling. Du kan også aktivere dolby virtuell funksjonen når du skal se på film. Til DVD-bruk anbefaler vi uansett at du kjører lyden via surroundforsterkeren.

Trykk på lenkene for å gå videre i testen: