Foto: Per Ervland
Foto: Per ErvlandVis mer

Geneva S: Nå også med DAB

En av de peneste radioene vi har testet har blitt oppdatert.

Geneva Sound System Model S er ikke bare pen å se på, den gir deg også langt bedre lyd enn du forventer. Vi likte derfor det lille iPod-anlegget med radiofunksjon svært godt da vi testet den i desember 2009.

Vår testmodell hadde imidlertid kun FM-radio, og med trusselen om at FM-nettet skal skrus av hengende over hodet var det derfor flere som etterspurte en DAB-versjon.

Nå er den altså rett rundt hjørnet.

Geneva S DAB

DAB-versjonen kommer til din lokale hifi-pusher cirka 1. september, og så vidt vi klarer å bedømme så er den prikk lik forgjengeren - bortsett fra at du nå også får DAB-funksjon. Det vil altså si at du får en klokke med vekkerfunksjon, motorisert iPod-dokking, Aux-inngang og fjernkontroll. Prisen har også økt, og ligger nå på 3.895 kroner.

Merk deg at DAB-modellen ikke bare vil ha DAB og DAB+, FM-funksjonen vil nemlig fortsatt være på plass. Dermed kan du altså føle deg trygg på at den skal være framtidssikker, for det eneste som er sikkert i radiofarsen som har pågått de siste årene er dessverre at forvirringen er total.

Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland


Vår test av Geneva Sound System Model S får du her

Forvirret rundt slukkingen av FM-nettet og DAB-radio? Du er antagelig ikke alene...
Her er to relevante saker for deg som lurer på hva de krangler om:

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kommentar fra Digi: DAB-lobbyen rir igjen
og tilsvaret fra Digitalradio Norge.