At det ikke nødvendigvis er raskere å tilberede ferdigmat enn å lage middagen selv, har Dinside bevist tidligere, ikke minst når ferdigmaten er frossen.
Men hva med maten du vanligvis kjøper i pulverform, som tomatsuppe? Tar det egentlig så mye lenger tid å lage mat fra bunnen av? Les også hvilken ferdigsuppe som smaker best.
Vi har kjørt tidsduell mellom Toro tomatsuppe og en enkel, hjemmelaget variant.
Tida som skilte de to, var ett minutt og 20 sekunder!
Se hvor lang tid det tok å lage de to tomatsuppene i videoen under
Om duellen:

Vi har laget Toro tomatsuppe etter anvisning på pakken, og har laget en hjemmelaget tomatsuppe etter en enkel oppskrift (en litt enklere utgave av denne hos Dagbladet Mat).
Begge er laget på samme komfyr, med samme effekt på plata.
Vi har tatt tida fra vi setter i gang med å tilberede suppene, til gryta tas av komfyren.
Å lage Toro tomatsuppe tok 12 minutter og 54 sekunder, mens den hjemmelagede varianten tok 14 minutter og 14 sekunder.
Det tok altså bare 1 minutt og 20 sekunder lenger å lage suppe fra bunnen av. Som er en minimal forskjell, og kanskje verdt det - om du ønsker å lage mer mat fra bunnen av.
LES OGSÅ:
Smaker det like godt å blande farris og juice selv
Frosne grønnsaker eller ferdigkutta - hva smaker best?
Test: Skikkelig god ferdigmat
Har du noe å tilføye?
Velkommen til Dinsides diskusjon. Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Mer om vilkårene her. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende sendes til tips@dinside.no.