Franskmennene

Det store temaet for en franskmann på ferie er, som kjent, om maten er god. Dette gjelder nok også de sporty franskmennene som i utgangspunktet kan tenke seg å feriere i Norge.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

I Frankrike har man lovfestet ferie i 5 uker. August er den store feriemåneden.
Den franske ambassaden opplyser at det de siste årene har vært en viss tendens til at flere tar ferie fra nasjonaldagen den 15. juli.

Har du hytte med en god restaurant i nærheten, vil dette være et godt salgsargument. Et annet moment du med fordel kunne trekke frem, vil være mulighetene for å få ferske råvarer fra havet.

På en utenlandstur vil nok franskmenn fortone seg som et forholdsvis bedagelig folkeferd, uten den store trangen til å gå fottur i skog og mark. Mer salgbart er da for eksempel det årlige billøpet Paris- Nordkapp, som i følge den franske ambassaden i Oslo er mer kjent i Frankrike enn her hjemme.

For å finne kanaler til franskmenn med en hang til fersk fisk, billøp og norske fjorder, kan du ta kontakt med Norsk turistråds lokalkontor i Paris, telefon 0033 1 53 23 00 54. E-post [email protected]

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer