Flere nye ferdighus

Nå er enda en husprodusent på markedet med sine nye hus anno 2006.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Flere nyheter

I begynnelsen av mai presenterte DinSide Bolig årets nyheter fra ferdighusprodusentene.

Siden den gangen har enda en husprodusent, Mesterhus, lansert sine nyheter. I bildespesialen kan du se alle de nye ferdighusene, inkludert Mesterhus' aller nyeste modeller (som kommer opp som de første bildene):

Se alle de nye ferdighusene anno 2006

Funkis light

- I våre nyheter har vi tatt utgangspunkt i Prognosesenterets rapport future living. Her er det foretatt intervjuer med en lang rekke personer, for å finne ut mer om deres drømmer, blant annet knyttet til bolig. Kort fortalt sier rapporten at det er langt færre som ønsker å bo i en funkisbolig, enn mange før trodde, forklarer kjedeleder i Mesterhus, Arve Solheim.

Huset Kvadrat fra Nordbohus. En ganske rendyrket funkisstil...
Huset Kvadrat fra Nordbohus. En ganske rendyrket funkisstil... Vis mer


Betyr det da at dere ikke har funkishus blant nyhetene?

- Nei, men vi har designet tre hus jeg vil betegne som funkis-light, som altså har noen av aspektene fra funkishusene, men ikke den rendyrkede funkisstilen. Noen av husene har blant annet rette tak, som bare går én vei, sier Solheim, og legger til:


- Men vi vil fortsatt ha de rendyrkede funkishusene i vårt sortiment, fordi vi ser at det tiltrekker en viss oppmerksomhet til oss som produsent.

Dobbelhus

Er det andre nyheter blant 2006-husene?

- Ja, vi har blant annet lansert et par hus som har to fulle etasjer. Vi har merket at det har vært en stor etterspørsel etter det, og har nå innfridd det ønsket, avslutter kjedelederen i Mesterhus.

Årets ferdighusnyheter