"More, Love, Porn" Foto: Produsenten
"More, Love, Porn" Foto: ProdusentenVis mer

Filthy Home er ikke tilpasset norsk hverdag

Ville du hatt en Golden Shower på veggen? Hele veggen?

Hvis du vil fylle hele veggen med bilder av østeuropeiske turnere fra 80-tallet er du selvfølgelig i din fulle rett til å gjøre det. Verken menneskerettighetene eller norsk lov regulerer dårlig smak, noe et tilfeldig besøk på boligsidene til Finn.no stadig vekk bekrefter.

Nå har blant annet kitsch-bevegelsen vist at dårlig smak kan bli god smak i en håndvending (ordet hånvending er mer relevant enn du aner for denne artikkelen), og det er der vi finner amerikaneren Ryan Cox og hans Filthy Home-foretak.

Tapeten "alle" vil ha nå.

Skikkelig skittent

Direkte oversatt betyr det noe sånt som grisete hjem eller snuskete hjem, og Cox ønsker bokstavelig talt å plastre leiligheten din full av nettopp det: snusk.

Filthy Homes-tapetene

Ville du hatt dette på veggen? (Avsluttet)
Absolutt ikke!(64%) 331
Kanskje noen av dem?(16%) 84
Ja!(12%) 65
De er fine, men ikke min stil(6%) 29
Vet ikke(2%) 12
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Den svært spesielle serien med tapet består av 26 ulike mønster, og nesten alle har fått navn som i større eller mindre grad appellerer til den delen av folks fantasi som de ikke prater mest om på bussen.

For hva sier du til et sprakende gult tapet med navnet "Golden Shower", eller en intens, kvadratisk og rød liten affære kalt "Dick Picnic"?

Få det akkurat slik du vil: Design din egen tapet

Uanstendig

32 år gamle Cox påstår selv han har jobbet i blant annet Playboy Enterprises, men vel så betegnende for hans nåværende karrierevalg er det kanskje at han som tolvåring ble sendt hjem fra skolen for å tegne "uanstendige ting" i skrivebøkene sine.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hvert tapet ledsages av en småskitten mininovelle på Filthy Homes hjemmesider, og alle tapetene koster fra 90 til 130 dollar (rundt 530 til 764 norske kroner) per rull. Rullene måler 61 centimeter i bredden, og leveres i lengder på enten 2.44, 3.05 eller 3.66 meter.

Det er forøvrig ikke alle motivene som er like uanstendige som navnet tilsier, men noen, som for eksempel Dick Picnic, har symboler som er umiskjennelige selv for stærrammede bestemødre og -fedre.

"Slits'n'tits". Foto: Produsenten
"Slits'n'tits". Foto: Filthy Homes
"Shoot Your Load" Foto: Produsenten
Shoot your load; rifler på rekke og rad. Foto: Filthy Homes
"Dick Picnic" Foto: Produsenten
"Dick Picnic" fås i flere farger. Foto: Filthy Homes
"More, Love, Porn" Foto: Produsenten
"Love More Porn". Foto: Filthy Homes
"Labia Labyrinth" Foto: Produsenten
"Porn Channel Scramble" Foto: Produsenten
"Golden Shower" Foto: Produsenten
"Simple Dick" Foto: Produsenten