Canal Digitals HD PVR-dekoder har hatt sine runder med barnesykdommer. Kan den friskmeldes nå? Foto: Canal Digital
Canal Digitals HD PVR-dekoder har hatt sine runder med barnesykdommer. Kan den friskmeldes nå? Foto: Canal DigitalVis mer

Fikser de boksen nå?

Mandag skal Canal Digitals HD PVR-dekoder bli bedre.

Mandag 7. juni vil alle Canal Digitals kunder med HD PVR-dekoder få en ny softwareoppdatering. Dette gjelder både kabel- og parabolkunder.

Oppdateringen vil nok være mest velkommen for de av kundene som har hatt problemer med sin HD PVR-dekoder. Det skal blant hjelpe dem som har opplevd at dekoderen starter harddisken i standby, og de som har slitt med at planlagte opptak starter og plutselig blir avbrutt mens man bruker pausefunksjonen eller ser på et annet opptak, får også dette fikset.

- I all hovedsak vil også de som har opplevd at opptak har forsvunnet få disse frem igjen og finne de i opptaksoversikten, skriver Canal Digital i en e-post til DinSide.

Virker ikke TV-boksen din? Krev prisavslag.

Forbedret funksjonalitet

Med den nye softwareoppdateringen skal stabiliteten når man blar i opptakslisten bedres. I tillegg vil parabolkundene få oppgradert opptaksfunksjonen i dekoderen, slik at de av kundene som har slitt med denne funksjonen vil få dette løst.

- Oppdateringene blir sendt ut automatisk og brukerne får beskjed på TV-skjermen at oppdateringen er tilgjengelig, skriver Canal Digital.