Fifty Shades of Grey ...

Men disse kan du trygt henge på veggen.

50 grånyanser du kan henge på veggen. Bokstavelig talt. Området som er zoomet inn er kun for at du skal kunne ta skrift og tekst i nærmere øyensyn.  Foto: Produsenten
50 grånyanser du kan henge på veggen. Bokstavelig talt. Området som er zoomet inn er kun for at du skal kunne ta skrift og tekst i nærmere øyensyn. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skrift på veggen i ulike varianter har vært kjempepopulært de siste årene. Alt fra plakater, som interiørbloggfavorittene fra svenske Therese Sennerholt (hun med Love is the new Black) og gamle britiske moralmotto (Keep calm & carry on), til fliser med oppskrifter og motiverende ordtak i klistremerkeform.

Noen ganger kan det imidlertid være morsomt med noen ikke fullt så åpenbare meldinger. Det trenger ikke være superabstrakt eller nonfigurativt, men det er alltid morsomt med det man må se på et par ganger for å ta tegningen.

Slik ser den ut, uten forstørrelsen. Foto: Firebox.com
Slik ser den ut, uten forstørrelsen. Foto: Firebox.com Vis mer


Om denne «50 Shades of Grey»-plakaten her er intelligent nok til at det tar mer enn tre sekunder for Ola å ta pointet, er vi litt usikre på. Men det kan være artig nok å se om svigermor rødmer når hun går litt nærmere for å se hva dere nå har funnet på å henge på veggen.

Les også: Slik innreder du med grått

50 grånyanser

Plakaten som vi fant på den britiske nettbutikken Firebox, viser, bokstavelig talt femti grånyanser. Pent merket med navn og fargekode, og litt artig skrifttype. Forhandleren kan nesten garantere at du blir fornøyd.

Fargekodene ligner dessverre ikke på noe system vi kjenner igjen, men dersom du skulle forelske deg helt i en av grånyansene kan du jo ta den med til fargehandleren og prøve å finne en matchende tone.

Pris: 9,99 pund (i underkant av 100 kroner) pluss frakt fra Firebox.com.

Har du ekstra mange fargeprøver liggende, og en litt større dose tålmodighet enn gjennomsnittet, kan du jo prøve deg på et slikt kunstprosjekt.

Ikke gå i denne bildeopphengingsfellen: Alle henger bildene for høyt, sier kunstner Cathrine Knudsen.

Tidenes paperbacksuksess

Den amerikanske erotiske trilogien "Fifty Shades" har hatt en utrolig salgssuksess. Bøkene har solgt i mer enn fire millioner trykte og elektroniske utvager bare gjennom den britiske nettbokhandelen Amazon UK, melder medienettstedet Kampanje. Og denne uken gikk bokserien forbi Harry Potter på bestselgerlisten til nettbokhandelen Amazon i Storbritannia.

- På bare fire måneder har E.L. James blitt Amazon UKs mestselgende forfatter gjennom tidene, noe som er ganske utrolig med tanke på at vi har solgt bøker i 14 år, sier direktør for Amazons Kindle, Gordon Willoughby, til Huffington Post, ifølge Kampanje.com.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer