Få nytt kjøkken på en ettermiddag

Med vår boligplanlegger er det lett å drømme seg bort ...

Er dette ditt neste kjøkken? Eller er du lei det hvite og ønsker å sette litt mer farge på hverdagen? Foto: Jan Larsen/ifi.no
Er dette ditt neste kjøkken? Eller er du lei det hvite og ønsker å sette litt mer farge på hverdagen? Foto: Jan Larsen/ifi.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Går du i oppussingstanker? Er du lei av det slitne, slitte - eller ufunksjonelle kjøkkenet du har? Lurer du på hvordan det vil se ut dersom du skifter skapdører eller benkeplaten - eller bytter plass på vask og kjøleskap?

Med vår boligplanlegger kan du prøve og feile, uten malingssøl og uten å måtte slå et eneste hammerslag før du har bestemt deg nøyaktig for hvordan du skal ha det.

For å gjøre det lettere for deg å komme i gang, har 3D Bolig, som står bak vår boligplanlegger laget en serie med opplæringsvideoer. Denne tar for seg hvordan du kan eksperimentere deg frem til et nytt kjøkken - på nett - på en ettermiddag.

Øvelse gjør mester - lykke til!


Gå til Boligplanleggeren

I praksis: Få nytt kjøkken på en ettermiddag

Videoserie: Slik planlegger du interiøret på nett:

Denne opplæringsvideoen er en del av en serie som skal hjelpe dere lesere med å bruke vår boligplanlegger. Har du ikke prøvd den eller liknende verktøy før, og synes det kan virke litt komplisert, anbefaler vi en titt på de tre første videosnuttene som tar for seg det aller mest grunnleggende:

Del I: Gjenskap rommet ditt på nett
Del II: Slik bruker du musen best mulig
Del III: Slik flytter du på dører og vinduer
Del IV: Slik tapetserer du
Del V: Slik legger du panel
Del VI: Slik legger du fliser
Del VII: Eksperimenter med våtromspanel
Del VIII: Slik innreder du barnerommet
Del X: 1-2-3 drømmebolig

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer