Kaster du mye mat? I så fall kan Frisper spare deg for mye penger. Foto: amazon.com
Kaster du mye mat? I så fall kan Frisper spare deg for mye penger. Foto: amazon.comVis mer

Få friske matvarer med Frisper

Vakuumpumpen som pusher holdbarheten på matvarene.

Ifølge Statistisk sentralbyrå kaster hver enkelt av oss om lag 100 kilo mat i året. Kaster du mye mat, kaster du også mye penger.

Og i disse finanskrisetider blir vi stadig vekk minnet om å spare der vi spare kan, så hvorfor ikke begynne med en dings som kan holde maten din frisk mye lenger – og dermed spare matbudsjettet ditt?

Suger luft

Dagens dings heter noe så langt som The Frisper Freshkeeper Vacuum Food Sealer. Kort fortalt så vil den øke holdbarheten på matvarene ved hjelp av å suge lufta ut av plastposene du skal oppbevare dem i.

Frisper er den første vakuum-løsningen i sitt slag som kan brukes sammen med resirkulerbare poser.

Det gjør den ikke bare billig i drift, men miljøvernere der ute vil nok også sette pris på at den i tillegg til å spare miljøet for voldsomme mengder matavfall, også sparer miljøet for store mengder plast.

Superkraftig

Frisper bruker profesjonell vakuum-teknologi på høyde med det som benyttes av fabrikker når matvarer skal vakuumpakkes. Den sørger dermed for supereffektiv forsegling og mye lengre holdbarhet.

Legg matrester, grønnsaker, frukt, etc. i spesialposene – koble til Frisper, og ved hjelp av et enkelt trykk suges alt som er av luft ut av posen i et voldsomt åndedrag.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Posene forsegles etterpå ved hjelp av en smart lukkeløsing.

Frisper kommer med 5 store og 5 små poser, og prisen er ca kr 500 fra Amazon.