Hjelpen er på vei.
Hjelpen er på vei.Vis mer

Få din egen handyman

Hater du å rydde i garasjen, skifte lyspærer, rake sammen blader, måke snø og henge opp lamper? Lei en handyman, da.

Er du villig til å bruke lommepengene dine på å få mer fritid, er det fult mulig å leie en handyman for noen timer, en halv dag eller en hel uke.

For mange er dette ikke bare luksus, men en ren og skjær nødvendighet. For kanskje du virkelig har åtte tommeltotter, og alt for få krefter til å bakse rundt med tunge pappesker?

325 kroner per time

Vi tilbyr rydding, flytting, enkle håndverkertjenester og generell handyman-hjelp til private husstander, sier ansvarlig vaktmester i Offix, Svein Ørstenvik.

Prisen per time er 260 kroner pluss moms, det vil si totalt 325 kroner.

- Vi er fleksible i forhold til åpningstider, og er oppe fra tidlig morgen til sen kveld. I spesialtilfeller kan vi også jobbe i helgen, sier Ørstenvik.

HANDYMAN

Er du villig til å bruke 300-400 kroner per time på å leie en handyman? (Avsluttet)
Nei(38%) 325
Kun hvis det var billigere(31%) 270
Ja(31%) 265
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Offix tilbyr tjenestene sine i områdene rundt Oslo og Romerike.

Hvis ledig kapasitet

Ifølge planlegger i Vaktmester-Kompaniet, Per Andreasen, kan selskapet tilby tjenester til private i Osloområdet - hvis det finnes ledig kapasitet.

- Vi har i hovedsak faste avtaler med borettslag og sameier, men kan også hjelpe private med enkeltoppdrag når vi har tid. Prisen er da 375 kroner pluss moms, altså om lag 470 kroner per time, forteller Per Andreasen.

Total-Service

Lignende tjenester finnes selvfølgelig også utenfor hovedstadsområdet.

- Vi kan tilby alt av enkelt vedlikehold for private, for eksempel lysskift og malerarbeid, sier daglig leder i Total-Service, Reimund Rosenlund.

Prisen per time er 270 kroner pluss moms, altså totalt 338 kroner.

Total-Service holder til i Manger, om lag en time nord for Bergen.

Hva mener du - ville du brukt penger på en handyman, eller gjør du heller jobben selv, eller ber familie, naboer og venner om hjelp?