EVOline Plug er støpselet mange har ventet på

Forskjellen på dårlig og god plass behøver ikke være mer enn cirka fire centimeter.

<B>FLAT PAKKE:</B> Endelig et støpsel som ikke spiser opp verdifulle centimeter fra leiligheten.
FLAT PAKKE: Endelig et støpsel som ikke spiser opp verdifulle centimeter fra leiligheten. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det har ikke skjedd så mye med støpslene du stikker i stikkontakten i veggen de siste tjue åra, og de har stort sett fått lov å ta den plassen de trenger.

Det har blant annet medført en del innestengt aggresjon hos de av oss som ønsker å skyve alt fra kommoder til tv-benker så å si helt inntil vegglista, nettopp fordi støpselet går rett ut fra veggen uten å gi så mye ved dørene (bokstavelig talt, i visse tilfeller).

Nå har endelig noen kommet opp med en kvalifisert løsning på plassproblemet.

Helt flatt

EVOline Plug er et tysk produkt laget for interiørentusiaster og andre som bruker mer enn to minutter på å tenke gjennom hvordan stua eller soverommet skal se ut. Det helt flate designet, som allerede har vunnet flere designpriser i Tyskland, tillater at møbler kan skyves mer eller mindre helt inntil stikkontakten, uten å lage stygge, farlige knekker på strømledningen.

Den andre nyvinningen med EVOline-serien er at støpslene skal være svært enkle å trekke ut av kontakten, først og fremst fordi den lange halen også fungerer som en slags jekk.

GRENUTTAK: EVOline kommer også i en utgave som har grenuttak i enden.
GRENUTTAK: EVOline kommer også i en utgave som har grenuttak i enden. Vis mer


Støpselet leveres i fem ulike versjoner, inkludert én som fungerer som en enkel skjøteledning, og en annen modell som har et treveis grenuttak i enden.

På vei til Norge

Ifølge salgssjef André Halvorsen hos EVOline Norge koster hver plug 129 kroner (inkl. mva.), men enn så lenge er ikke produktet så enkelt å få tak i for privatpersoner.

- Per i dag selges det ikke hos noen kjeder, men vi jobber med et par forhandlere om dagen, skriver Halvorsen i en e-post.

EVOline-støpslene leveres forøvrig i fargene sort, rød eller hvit, og har en kabellengde på 1.5 meter.

Bli kvitt kabelrotet

En annen klassiker i stue- og kontorsammenheng er kabler som blir liggende å slenge på gulvet. Det ser ikke bra ut, det tiltrekker seg støv i omtrent samme tempo som en studenthybel gjør det, og det gjør støvsugingen unødvendig komplisert.

I denne artikkelen kan du lese om en svært billig og enkel løsning som flytter kablene bort fra gulvet, og som monteres på få minutter.

Hvis du er usikker på hva du kan gjøre med ledningene du har i huset eller leiligheten bør du ta en kikk her. De aller enkleste elektriske tingene kan du nemlig fikse helt fint selv. Slik gjør du!

FØR OG ETTER: Med EVOline får du tilbake verdifulle centimeter fra stue- eller soveromsveggen.
FØR OG ETTER: Med EVOline får du tilbake verdifulle centimeter fra stue- eller soveromsveggen. Vis mer