Et produkt - tre priser

En bøttegrill er et miljøvennlig alternativ til engangsgrillen. Hvor mye vil du betale?

Det er ikke alle forunt å ha en stor hage, eller balkong med plass til utekjøkken eller kaksegrill med fire brennere og egen teppanyakiplate.

Se video: Slik får du fyr på grillen

Da er det godt at det finnes friarealer - og griller man kan ta med seg på tur. For dem som trekker ut i parker, eller til byens strender, for å grille, er miljøverstingen engangsgrillen førstevalget.

Men hvorfor kjøpe engangsgrill når det finnes så mye annet morsomt å velge mellom? Vi liker spesielt bøttegrillene, som en enkelt kan løfte opp og bære med seg, uten for mye skruing og mikking med stæsj og løse deler.

Her er tre av våre favoritter av typen bøttegrill, til tre ulike priser.

Rimelig - og med kull!

Et produkt - tre priser


Den enkleste og billigste bøttegrillen vi fant var denne i sink av britiske Town & Country. Ved første øyekast ser den kanskje litt jalla ut, men fjerner du klistrelapper, ser den grei nok ut til at stilpolitiet kommer til å holde kjeft.

Denne bøttegrillen er bare marginalt rimeligere enn nummer to på listen. Men så får du også med første rasjon grillkull på kjøpet.

Denne bøttegrillen egner seg til grilling i det fri - pass på å sette den på et støtt og brannsikkert underlag. Den kan ikke, som en rekke av de andre bøttegrillene, plasseres på et bord.

Pris: 249 kroner.
På nett: Importør Grønn Industri
Kjøp den: Hos velassorterte hagesentre, Plantasjen, Maxbo, et cetera.

Rimelig stilig

Et produkt - tre priser


Sagaforms bordgrill er hakket strammere i designen, noe du betaler minimalt for. Det er ikke mange kronene som skiller denne fra den aller billigste bøttegrillen.

Selve bøtten er i rustfritt stål, og den fås enten i en enkel metall-versjon, eller malt i fargene grønn, khaki eller sort.

Et enkelt stativ er festest under bøtten slik at den kommer ordentlig opp fra bakken. Stativet er løst, så når du skal hjem, putter du det bare opp i grillen.
Grillen fås i flere farger; Grønn, khaki, metall og svart.

Pris: 270 kroner
På nett: Sagaform
Kjøp den: Blant annet TilBords og Christiania Glassmagasin

Luksusdrømmen

Et produkt - tre priser


Mens den stilrene grillen fra Sagaform er innenfor økonomisk rekkevidde, må vi nok nøye oss med å drømme om denne fra Eva Solo. Dette er bøttegrillenes Rolls Royce. Eller Barcelona-stol, om du vil.

Selve bøtten er i porselen, og - som vist til høyre på bildet, inneholder bøtten både kullskål, askeoppsamler, et cetera. Ett trekors kan skåne bordet - ja for denne grillen kan du nemlig trygt sette på spisebordet i hagen eller på balkongen. Innendørs grilling anbefales selvsagt ikke!

Pris: 1.998 kroner
På nett: Eva Solo
Kjøp den: Velassorterte kjøkkenforretninger, blant annet Rafens, Christiania Glassmagasin, Tilbords og Jernia.

Alle foto: Produsentene